Μπρεξίζα: Η εξωτική γωνιά δίπλα στην Αθήνα

Μπρεξίζα: Η εξωτική γωνιά δίπλα στην Αθήνα

Καλοκαιρινή βόλτα που μαγεύει στη Νέα Μάκρη

Οι κοντινές παραλίες της Αττικής αποτελούν την ιδανική λύση για μια δροσιστική απόδραση. Μια από αυτές τις παραλίες της Αττικής είναι η παραλία Μπρεξίζα που είναι δίπλα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη Νέα Μάκρη. Πρόκειται για μια εξωτική γωνιά της Αττικής η οποία σε κερδίζει αμέσως για παραπάνω από μία επισκέψεις το καλοκαίρι. Η Μπρεξίζα είναι η παραλία για όλες τις ηλικίες που σου προσφέρει τη χαλάρωση που θες.

Η Μπρεξίζα είναι μια από τις μεγαλύτερες παραλίες της Αττικής σε απόσταση περίπου 30 χιλιομέτρων από το κέντρο της Αθήνας. Μόλις φτάσεις θα αντικρίσεις καθαρά, γαλαζοπράσινα νερά και αφράτη άμμο. Ο,τι ακριβώς θέλουν τα παιδιά το καλοκαίρι. Δεν είναι τυχαίο ότι απολαμβάνουν τόσο τη συγκεκριμένη παραλία. Η παραλία Μπρεξίζα είναι οργανωμένη σε μεγάλο μέρος της. Ωστόσο, μπορείς να πάρεις τη δική σου ομπρέλα, πετσέτα και ο,τι άλλο χρειάζεσαι και να διαλέξεις το σημείο που σου αρέσει για να μείνεις εκεί μέχρι τη δύση του ηλίου. Το γεγονός ότι είσαι σε τόσο κοντινή απόσταση από την Αθήνα σε βοηθάει στο να πάρεις αυτή την απόφαση για μια τόσο ωραία κοντινή μονοήμερη όπως αναφέρει το exploringgreece.tv.

Νέα Μάκρη: Καλοκαιρινή βόλτα που μαγεύει

Εκτός από το γεγονός ότι έχει μερικές από τις πιο όμορφες και κοντινές παραλίες της Αττικής
Η  Νέα Μάκρη ενδείκνυται και για καλοκαιρινές βόλτες πρωί και βράδυ. Μπορείς να ξεκινήσεις με καφέ και χαλαρή βόλτα στην παραλία και να καταλήξεις για φρέσκο ψάρι ή και για κρέας. Επίσης μπορείς να συνδυάσεις και με βόλτα στον κοντινό Μαραθώνα που αποτελεί αγαπημένο προορισμό όλες τις εποχές του χρόνου. Η Νέα Μάκρη και ο Μαραθώνας αποτελούν ιδανικές επιλογές αν ψάχνεις οργανωμένες και κοντινές παραλίες της Αττικής, καλό φαγητό και χαλαρά στέκια.