Πάλαιρος: Ο παράδεισος με τα κρυστάλλινα νερά που βρίσκεται σε στεριά και όχι σε νησί

Πάλαιρος: Ο παράδεισος με τα κρυστάλλινα νερά που βρίσκεται σε στεριά και όχι σε νησί

Ποια παραλία ξεχωρίζει

Αν έχεις συνδυάσει το καλοκαίρι μόνο με τα νησιά της Ελλάδας, η Πάλαιρος είναι ο προορισμός που θα σε κάνει να αλλάξεις γνώμη. Κι αυτό γιατί αποτελεί ένα παραθαλάσσιο μέρος σε στεριά το οποίο μοιάζει με νησί. Διαθέτει πεντακάθαρες παραλίες που βρέχονται από τα νερά του Ιονίου και μια ήρεμη καθημερινότητα για τις διακοπές του καλοκαιριού αλλά και του πρώτου καιρού του φθινοπώρου.  Αποτελεί εναλλακτική επιλογή για διακοπές που ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους.

Οι παραλίες με τα γαλαζοπράσινα νερά και τις καθαρές αμμουδιές με βοτσαλάκι θα ενθουσιάσουν ακόμη και τους πιο δύσκολους επισκέπτες. Εκείνη που ξεχωρίζει είναι η παραλία Βαθυαβάλι με τα κρυστάλλινα και πολύ καθαρά νερά. Πρόκειται για μια οργανωμένη παραλία στην οποία θα βρεις όσα θες. Ωστόσο έχει άπλετο χώρο για να βάλεις την δική σου ομπρέλα και πετσέτα και να απολαύσεις όλη τη μέρα μέχρι τη δύση του ηλίου όπως αναφέρει το exploringgreece.tv.

Η Αιτωλοακαρνανία αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους δεν θέλουν να ταξιδέψουν με πλοίο ή αεροπλάνο. Εκεί θα βρεις όμορφα χωριά και κωμοπόλεις παραλιακές, φιλόξενους κατοίκους, καλό φαγητό και πολύ οικονομικό φαγητό. Και μπορεί η Πάλαιρος να είναι μια από τις καλές επιλογές που μπορείς να κάνεις αλλά δεν είναι η μοναδική. Μια ακόμη ξεχωριστή επιλογή είναι το Αιτωλικό , το οποίο και αποκαλούν. Στο χωριό Αμβρακία, επίσης, θα συναντήσεις και έναν άγνωστο μικρό Μυστρά. Άγνωστες γωνιές της Ελλάδας που αξίζει να γνωρίσεις…