Αυτές είναι οι παραλίες στην Αθήνα που έχουν φυσική σκιά

Αυτές είναι οι παραλίες στην Αθήνα που έχουν φυσική σκιά

Είναι από τις παραλίες που γίνονται στέκι και όχι άδικα

Οι παραλίες με φυσική σκιά αποτελούν τον ιδανικό προορισμό, πόσο μάλλον όταν βρίσκονται και σε κοντινή απόσταση. Οι παραλίες κοντά στην Αθήνα που έχουν φυσική σκιά είναι από τις αγαπημένες σου και αξίζει να μπουν στη λίστα για την επόμενη εκδρομή σου.

Σχινιάς

Μια από τις πρώτες επιλογές στην Αττική είναι η παραλία του Σχινιά. Εκτός από μεγάλη και με καθαρά νερά είναι επίσης από αυτές που διαθέτουν και φυσική σκιά για όλους. Μπορείς εύκολα να βρεις το δικό σου δέντρο για να αράξεις από το πρωί έως και το βράδυ. Η παραλία του Σχινιά είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και το πευκοδάσος προσφέρει άπλετη σκιά στους λουόμενους όπως αναφέρει το exploringgreece.tv. Είναι από τις παραλίες που γίνονται στέκι και όχι άδικα.

Σέσι

Τα κρυστάλλινα και καθαρά νερά και η άμμος με το μικρό βότσαλο κάνουν το Σέσι, μια ακόμη ελκυστική επιλογή. Και φυσικά τα αρμυρίκια που θα σε κάνουν να μην ενοχληθείς ούτε από τον έντονο ήλιο του μεσημεριού. Το πιθανότερο είναι βρεις εύκολα ένα δέντρο για να κάτσεις και να απολαύσεις τη θάλασσα αλλά τα σαββατοκύριακα καλό είναι να ξεκινάς νωρίς. Η πρόσβαση στην παραλία Σέσι είναι πολύ εύκολη και η διασκέδαση εγγυημένη.

Καλοπήγαδο

Μια παραλία με δύο ονόματα εκ των οποίων το ένα είναι Καλοπήγαδο και το άλλο Βρωμοπούσι. Εκτός από τα καθαρά νερά, θα βρεις και δέντρα για να απολαύσεις τη σκιά τους. Πιθανόν την ξέρεις με το όνομα Βρωμοπούσι. Το Καλοπήγαδο είναι μια παραλία με άμμο η οποία έχει φανατικούς θαυμαστές ειδικά όσους αγαπούν τη σκιά. Αν θες να πας Σαββατοκύριακο, μπορεί να μην βρεις εύκολα σκιά αλλά τις καθημερινές είναι πολύ ήσυχα. Η μικρή αυτή παραλία είναι μια από τις παραλίες κοντά στην Αθήνα που είναι ιδανική για οικογένειες και οργανωμένη στο μεγάλο μέρος της. Το σίγουρο είναι ότι θα φύγεις από εκεί κατευχαριστημένος. Οι παραλίες κοντά στην Αθήνα με σκιά είναι μικρές ή μεγάλες οάσεις ιδανικές για το σαββατοκύριακο αλλά και τις καθημερινές.