Η φυσική πέτρινη πισίνα που σε αφήνει άφωνο με τιρκουάζ νερά της

Η φυσική πέτρινη πισίνα που σε αφήνει άφωνο με τιρκουάζ νερά της

Μόνο από τις εικόνες που βλέπεις σε μαγεύει και θέλεις να... διακτινιστείς εκεί

Σίγουρα οι πισίνες αποτελούν πόλο έλξης για τους νέους, όμως έχετε φανταστεί πόσο θα τους άρεσε να κολυμπήσουν σε μία φυσική, πέτρινη και με τιρκουάζ νερά; Κι όμως υπάρχει τέτοια στην Πελοπόννησο.

Η εκπληκτική πέτρινη τιρκουάζ φυσική πισίνα της Μάνης σε μαγεύει ήδη από τις εικόνες που θα δεις πριν καν φτάσεις εκεί. Το βίντεο που θα δεις παρακάτω από τη φυσική αυτή πέτρινη πισίνα, θα σε κάνει να αναρωτηθείς πόσες ακόμη κρυμμένες ομορφιές υπάρχουν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Πελοπόννησο.

Η πέτρινη τιρκουάζ πισίνας που σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό

Η μοναδικής ομορφιάς πέτρινη τιρκουάζ πισίνα της Ελλάδας βρίσκεται καλά κρυμμένη στην έτσι κι αλλιώς πανέμορφη πέτρινη και άγρια Μάνη και το βίντεο από το κανάλι Up Stories θα σου δώσει μια πρώτη γεύση απ’ όσα θα δεις αν βρεθείς στην περιοχή. Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια κρυστάλλινη φυσική πισίνα φτιαγμένη από βράχια και πέτρες. Ιδανικά μπορείς να βρεθείς στο σημείο με σκάφος και να απολαύσεις μια μοναδική και ασυνήθιστη εμπειρία. Που σίγουρα, βέβαια, θα σου μείνει αξέχαστη. Για να εντοπίσεις πού ακριβώς βρίσκεται σε περίπτωση που θες και μπορείς να προσεγγίσεις, συμβουλεύσου τους χάρτες της Google.

Μια διαφορετική καλοκαιρινή εμπειρία οι διακοπές στη Μάνη

Η Μάνη δεν αποτελεί τον κορυφαίο καλοκαιρινό τουριστικό προορισμό αλλά σίγουρα είναι η σταθερή αξία για αποδράσεις όλο το χρόνο. Και μάλιστα μιλάμε για διακοπές οι οποίες με έναν ιδιαίτερο τρόπο συνδυάζουν βουνό με θάλασσα. Οι παραλίες έχουν κρυστάλλινα και πεντακάθαρα νερά με μια άγρια ομορφιά. Για ποιον οικισμό να πρωτοπούμε; Για τον Μέζαπο της Μάνης, το δαιδαλώδες λημέρι ενός φημισμένου πειρατή; Ή για τον Γερολιμένα, το γραφικό λιμανάκι με τα γαλαζοπράσινα νερά στη Μάνη; Το Λιμένι προσφέρει ένα ταξίδι στο χρόνο ενώ εμείς έχουμε συγκεντρώσει επίσης τις 4 στάσεις που πρέπει να κάνεις αν βρεθείς για διακοπές στην περιοχή, περιγράφεται στο exploringgreece.tv.

Όσοι επιστρέφουν από καλοκαιρινές διακοπές στη Μάνη, αναπολούν τις δροσερές στιγμές δίπλα στη θάλασσα, τα πυργόσπιτα και τη φιλοξενία των κατοίκων. Εκτός από ένα ταξίδι στο χρόνο, θα κάνεις και ένα γαστρονομικό ταξίδι. Θα απολαύσεις γεύματα σε τοπικά εστιατόρια και ταβερνάκια και θα μυηθείς σε έναν διαφορετικό τόπο που έχει τη δική του ιστορία. Και είναι μεγάλη και σπουδαία. Στην περιοχή υπάρχει επίσης και το χωριό με την καστροκκλησιά και την ιστορία των 1.000 ετών.

Μη ψάχνεις δικαιολογίες για τον χρόνο που δεν έχεις... Πρέπει να βρεις και να την επισκεφτείς οπωσδήποτε, αλλιώς εσύ θα χάσεις.

Παρακαλούμε περιμένετε ...