Ο ατελείωτος Λύχνος με τα γαλάζια νερά και το πράσινο

Ο ατελείωτος Λύχνος με τα γαλάζια νερά και το πράσινο

Δεν αποτελεί τυχαία μια από τις καλύτερες παραλίες της περιοχής

Ο Λύχνος είναι μια μεγάλη αμμουδιά στην Πάργα που σου προσφέρει την αίσθηση της χαλάρωσης και της διασκέδασης σε μια μεγάλη έκταση στον προορισμό που μοιάζει με νησί αλλά είναι στεριά. Δεν αποτελεί τυχαία μια από τις καλύτερες παραλίες της περιοχής και πολύ αγαπημένη των τυχερών που θα βρεθούν εκεί.

Αν υπάρχουν κάποιοι λόγοι για να ψηφίζουμε σταθερά την Πάργα ως προορισμό για καλοκαιρινές διακοπές, η παραλία Λύχνος είναι ένας από αυτούς.

Η παραλία Λύχνος είναι εύκολα προσβάσιμη με το αυτοκίνητο και βρίσκεται πολύ κοντά στην Πάργα. Πολλοί επισκέπτες που θέλουν να κολυμπήσουν στα νερά της παραλίας Λύχνος φτάνουν και με τα σκάφη τους δια θαλάσσης. Η συγκεκριμένη παραλία έχει μεγάλη έκταση και άμμο, ιδανική για το παιχνίδι των μικρών επισκεπτών. Ωστόσο τα νερά της δε θεωρούνται ρηχά οπότε θα πρέπει πάντα να υπάρχει προσοχή. Το σίγουρο είναι ότι θα κατευχαριστηθείτε τα κρυστάλλινα γαλάζια νερά της θάλασσας και την καθαρότητά τους.

Ο Λύχνος είναι μια οργανωμένη παραλία με ομπρέλες και ξαπλώστρες, όπως πολλές παραλίες της Πάργας. Ωστόσο, πάντα υπάρχει χώρος για να βάλεις την πετσέτα και την ομπρέλα σου και να κάτσεις εκεί από το πρωί έως να δύσει ο ήλιος. Είναι πολύ πιθανόν ότι θα επιστρέψεις την επόμενη μέρα για ακόμη μια μέρα απόλαυσης στα νερά του Ιουνίου. Δες πού ακριβώς βρίσκεται η παραλία για να την προσεγγίσεις όταν θελήσεις, όπως αναφέρει το exploringgreece.