Η παραδεισένια εξωτική αμμουδιά που χωρίζεται στα τρία

Η παραδεισένια εξωτική αμμουδιά που χωρίζεται στα τρία

Κρυστάλλινα γαλάζια νερά, ψιλή άμμος και επιβλητικά βράχια

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η Χαλκιδική έναν από τους πλέον αγαπημένους προορισμούς στην Ελλάδα. Διαθέτει φυσικό κάλλος με δέντρα που ακουμπούν στη θάλασσα και έχει τη νυχτερινή διασκέδαση που θέλουν οι νεαρές ηλικίες.

Και φυσικά εκεί θα βρεις μερικές από τις ομορφότερες ελληνικές παραλίες. Όπως είναι και η παραλία Τρίμη.

Μια από τις ελληνικές παραλίες που έχουμε στην καρδιά μας και βρίσκεται στη Χαλκιδική είναι όπως είπαμε η παραλία Τρίμη η οποία βρίσκεται στα σύνορα του Αγίου Όρους. Δεν μιλάμε ουσιαστικά για μία αλλά για τρεις παραλίες οι οποίες χωρίζονται από πανύψηλα και επιβλητικά βράχια. Αυτά τα βράχια εκτός από το γεγονός ότι διαχωρίζουν την παραλία σε μικρότερες, δημιουργεί και σκιά για όσους φτάσουν χωρίς τον εξοπλισμό τους εκεί.

Πρόκειται για μια παραλία η οποία δεν είναι διάσημη ή τουριστική. Ένας μοναδικός ανέγγιχτος παράδεισος. Κι αυτό οφείλεται μάλλον στο γεγονός ότι η παραλία είναι προσβάσιμη κυρίως με σκάφος αλλά και με μονοπάτι ή κολύμπι από διπλανή παραλία για όσους το συνηθίζουν, όπως αναφέρει το exploringgreece.

Οι διακοπές στη Χαλκιδική είναι για όσους θέλουν να κάνουν διακοπές σαν σε νησί αλλά να μην μπουν σε πλοίο. Και ποιος δεν έχει θαυμάσει έστω από φωτογραφίες τις παραλίες της. Μιλάμε για τον Γλαρόκαβο, την γαλάζια λίμνη της Χαλκιδικής αλλά και τις παραλίες της Σιθωνίας που μαγεύουν τον επισκέπτη. Στη Χαλκιδική μπορείς να χρησιμοποιήσεις ως έδρα σου το χωριό που είναι χτισμένο πάνω σε τρεις λόφους. Αλλά και να γνωρίσεις το μαγευτικό μοναδικό κατοικημένο νησί της. Το σίγουρο ότι οι μέρες θα σου θα κυλήσουν σαν νερό και ότι αποτελεί έναν προορισμό που δε θέλει μεγάλη οργάνωση.