Η μαγική αμμόγλωσσα της Ελλάδας με τα απίθανα νερά

Η μαγική αμμόγλωσσα της Ελλάδας με τα απίθανα νερά

Θα νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε νησί της Καραϊβικής

Η Ελλάδα κρύβει πολλές ομορφιές και παραλίες απίστευτες, τις οποίες καλό είναι να εξερευνήσεις ειδικά αν σε τραβάνε τα γαλαζοπράσινα νερά.

Ένα από αυτά τα μέρη είναι η κρυφή αμμόγλωσσα της Ελλάδας με τα γαλαζοπράσινα νερά. Βρίσκεται στην Ήπειρο. Καλώς ήρθατε για διακοπές στα Σύβοτα. Πρόκειται για μια αμμόλωσσα για την οποία δεν χρειάζεται πλοίο για να πας. Ο λόγος για την παραλία Διαπόρι από την οποία μπορεί κανείς εύκολα κολυμπώντας να περάσει στο απέναντι νησάκι όπου βρίσκεται και η παραλία Διαποράκι.

 Η Καραϊβική της Ελλάδας

Η παραλία Διαπόρι, λοιπόν, στα Σύβοτα με την εκπληκτική αμμόγλωσσα βρίσκεται στο σημείο ανάμεσα στα 2 από τα 4 νησάκια που σχηματίζουν το νησιωτικό σύμπλεγμα που ονομάζουμε Σύβοτα. Οι εικόνες από το σημείο είναι μαγευτικές και καθόλου τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι η περιοχή έχει χαρακτηριστεί ως η Καραϊβική της Ελλάδας, περιγράφει exploringgreece.tv

Το βίντεο από το κανάλι Up Stories στο Youtube σου δίνει μια γεύση. Κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά σε ταξιδεύουν σαν σε έναν εξωτικό προορισμό που βρίσκεται όμως τόσο κοντά σου. Για να εντοπίσεις την άγνωστη και πανέμορφη αμμόγλωσσα της Ελλάδας, μπορείς να συμβουλευτείς τους  χάρτες της Google.

Εξωτικές διακοπές στη Σύβοτα

Τα τελευταία χρόνια η Ήπειρος κερδίζει όχι μόνο στα βουνά αλλά και στις θάλασσές της. Και όχι άδικα μιας και εκεί βρίσκονται μερικοί από τους πιο εξωτικούς προορισμούς της Ελλάδας. Τα Σύβοτα είναι ένας από αυτούς. Εκεί θα συναντήσεις μερικές από τις πιο όμορφες και κρυστάλλινες παραλίες της χώρας. Όπως είναι η αμμόγλωσσα που προαναφέραμε. Και να μην ξεχάσουμε την παραλία που είναι Πισίνα όνομα και πράγμα. Στα Σύβοτα επίσης βρίσκεται μία από τις καλύτερες παραλίες στην Ελλάδα, η Μπέλα Βράκα.

Η επιλογή να πας στην Ήπειρο και στη Σύβοτα για διακοπές είναι ιδανική, καθώς θα νομίζεις ότι βρίσκεται σε κάποιο εξωτικό νησί σαν τη Χαβάη.