Η φυσική… πισίνα κοντά στην Αθήνα που πας με αυτοκίνητο

Η φυσική… πισίνα κοντά στην Αθήνα που πας με αυτοκίνητο

Γιατί τελικά δεν είναι απαραίτητο να πάρεις πλοίο για να βρεθείς σε παραδεισένια μέρη

Υπάρχουν πολλές ωραίες παραλίες με καθαρά νερά και ψιλή άμμο και μερικές από αυτές είναι σε απόσταση αναπνοής από την πρωτεύουσα.

Όπως για παράδειγμα η φυσική πισίνα του Αιγαίου στην οποία μπορείς να πας με αυτοκίνητο και βρίσκεται 2 ώρες μακριά από την Αθήνα. Είναι η Λιανή Άμμος στην Εύβοια. Γαλάζια πεντακάθαρα νερά θα σε κάνουν να δεις με άλλο μάτι τους κοντινούς προορισμούς. Γιατί τελικά δεν είναι απαραίτητο να πάρεις πλοίο για να βρεθείς σε παραδεισένια μέρη. Αρκεί να πεταχτείς μέχρι την Εύβοια.

Η Λιανή Άμμος στην Εύβοια είναι μια μοναδικής ομορφιάς παραλία με πεντακάθαρα και ρηχά νερά. Δεν είναι τυχαίο ότι την έχουν ανακαλύψει οικογένειες και έχει γίνει αγαπημένος τους προορισμός. Μπορούμε να πούμε σίγουρα ότι μοιάζει με μια τεράστια πισίνα που όταν μπεις δε θες να βγεις, ειδικά τις μέρες του καύσωνα. Η άμμος μοιάζει σχεδόν λευκή και λαμπυρίζει κάτω από τον χρυσό ήλιο.

Αν θες να κάνεις μια σύντομη απόδραση, μονοήμερη ή και σαββατοκύριακου, η Εύβοια είναι από τις καλύτερες επιλογές.

Εκεί θα βρεις μερικές από τις πιο όμορφες ελληνικές παραλίες.

Ακόμη και τις «Μαλδίβες» που βρίσκονται δίπλα στην Αθήνα. Μην παραλείψεις, αν βρεθείς για διακοπές στην Εύβοια να γνωρίσεις το ναυάγιο της Ελλάδας που παρόμοιό του υπάρχει μόνο ένα στον κόσμο. Τέλος πολύ κοντά στην παραλία Λιανή Άμμο είναι και η παραλία Μάγειρας με τα κρυστάλλινα νερά και την ψιλή άμμο, όπως αναφέρει το exploringgreece.