Η εξωτική τοποθεσία στο «παρεξηγημένο» νησί μία… ανάσα από την Αθήνα

Η εξωτική τοποθεσία στο «παρεξηγημένο» νησί μία… ανάσα από την Αθήνα

Στην πραγματικότητα μοιάζει με μια φυσική πισίνα

Η Σαλαμίνα μπορεί να μην έχει την τουριστική φήμη που έχουν άλλες παραλίες του τόπου μας, αλλά σίγουρα κρύβει εκπλήξεις και μικρούς θησαυρούς. Ένας από αυτούς είναι μια μυστική παραλία με κρυστάλλινα νερά που ήδη σε μαγεύει κοιτώντας την από ψηλά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να οργανώσεις μια εκδρομή ή ένα Σαββατοκύριακο για να την ανακαλύψεις μαζί με τις άλλες ομορφιές της περιοχής. Ο λόγος για την παραλία Κόγχη!

Η μυστική παραλία για την οποία μιλάμε, λοιπόν, είναι η Κόγχη. Μια από τις ελληνικές παραλίες δίπλα στην Αθήνα που θα σε κερδίσει από το πρώτο λεπτό και σίγουρα δε θα βρεθείς εκεί μόνο μια φορά. Η παραλία αυτή της Σαλαμίνας έχει κρυστάλλινα πεντακάθαρα νερά και δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη σε μέγεθος. Στην πραγματικότητα μοιάζει με μια φυσική πισίνα αποτελώντας έναν επίγειο παράδεισο δίπλα στην Αθήνα.

Ένα φυσικό λιμανάκι που σας προστατεύει τόσο από τους βοριάδες όσο και από τους νοτιάδες. Και το πιο σημαντικό είναι ότι μπορείς να οργανώσεις να πας ακόμη και κάνοντας μια μονοήμερη, όπως αναφέρει το exploringgreece.

Ό, τι κι αν κάνεις το σίγουρο είναι θα περάσεις όμορφα σε ένα κοντινό νησί της Αθήνας που δεν είναι τόσο τουριστικά δημοφιλές αλλά μπορεί να σου προσφέρει στιγμές χαλάρωσης χωρίς να χρειαστεί να διανύσεις πολλά χιλιόμετρα…