Η μαγική παραλία με τους φυσικούς κυματοθραύστες

Η μαγική παραλία με τους φυσικούς κυματοθραύστες

Τα Αρτολίθια είναι μια πανέμορφη και ιδιαίτερη παραλία στην Πρέβεζα

Μπορεί για τους περισσότερους αυτή η παραλία να είναι άγνωστη, αλλά σε γοητεύει από την πρώτη ματιά.

Ο λόγος για μια εκπληκτική παραλία, τα Αρτολίθια, που διαθέτει φυσικούς κυματοθραύστες η οποία έχει ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Δεν θα συναντήσεις σχεδόν ποτέ κύματα και αναταραχή, είναι πάντα «λάδι».

Και εκτός από αυτό, για να την προσεγγίσεις δεν χρειάζεται να πάρεις πλοίο αλλά μόνο αυτοκίνητο. Πρόκειται για μια από τις παραλίες της Ηπείρου που μαγεύουν τους επισκέπτες.

Τα Αρτολίθια είναι μια πανέμορφη και ιδιαίτερη παραλία στην Πρέβεζα η οποία είναι αυτό που λέμε πάντα «λάδι». Και αυτό το οφείλει στους φυσικούς κυματοθραύστες που υπάρχουν λίγα μέτρα από την ακτή. Τα μεγάλα και άκρως εντυπωσιακά βράχια της. Οι εικόνες, σε μια διαφορετική από τις ελληνικές παραλίες, μιλούν από μόνες τους, ειδικά όταν θαυμάζεις την παραλία από ψηλά.

Η παραλία αυτή είναι μια από τις ελληνικές παραλίες που έχει κρυστάλλινα και βαθιά νερά. Είναι για όσους ψάχνουν το καλά κρυμμένο μυστικό μιας και κάτι τέτοιο είναι. Μια παραλία η οποία δεν είναι και τόσο εύκολα προσβάσιμη άρα καλά κρυμμένη για το ευρύ κοινό, όπως αναφέρει το exploringgreece.

Τα Αρτολίθια βρίσκονται στο ύψος του Ζαλόγγου, κοντά στην Εθνική Οδό που συνδέει την Πρέβεζα με την Ηγουμενίτσα.