Η δίδυμη παραλία των ερωτευμένων στην Εύβοια

Η δίδυμη παραλία των ερωτευμένων στην Εύβοια

Η απομονωμένη παραλία που αποτελεί μια εμπειρία από μόνη της

Η Εύβοια είναι η σίγουρη επιλογή αν θες να βρεις μια καθαρή παραλία με κρυστάλλινα νερά και αφράτη άμμο. Οι περισσότερες από αυτές είναι ρηχές και μπορείς να απολαύσεις το μπάνιο σου από το πρωί έως το βράδυ. Κάποιες από αυτές τις παραλίες είναι ξεχωριστές και σου μένουν χαραγμένες στο μυαλό για καιρό. Μια από αυτές τις παραλίες είναι η δίδυμη παραλία των ερωτευμένων, ο Άγιος Βασίλειος. Μια παραλία με γαλαζοπράσινα νερά και χρυσή άμμο που λαμπυρίζει κάτω από τον ήλιο. Είναι μια ήσυχη και ερημική παραλία και γι’ αυτό την αποκαλούν και παραλία των ερωτευμένων όπως αναφέρει το exploringgreece.tv.

Ο Άγιος Βασίλειος είναι μια παραλία σχετικά άγνωστη στους πολλούς. Την αποκαλούν δίδυμη γιατί στην πραγματικότητα είναι μια λωρίδα άμμου και στις δύο πλευρές της εκτείνεται η παραλία.  Το χαρακτηριστικό της είναι ότι στη μία πλευρά της έχει κύμα και στην άλλη νηνεμία. Μπορείς να επιλέξεις να κάνεις μπάνιο όπου θες ανάλογα με τις προτιμήσεις σου.

Δεν είναι φυσικά μια οργανωμένη παραλία οπότε αν θες να κάτσεις για ώρες θα πρέπει να έχεις μαζί σου όλα τα απαραίτητα. Ωστόσο επειδή θα χρειαστεί να περπατήσεις για να βγεις στην αμμουδιά καλό είναι να μην κουβαλάς πολλά πράγματα γιατί θα κουραστείς στην επιστροφή. Ωστόσο, παρά την κάθε δυσκολία, θα ανταμειφθείς με τα νερά και τη θέα που σου προσφέρει η συγκεκριμένη παραλία.

Πώς θα πας στην παραλία Άγιος Βασίλειος

Η παραλία του Αγίου Βασιλείου βρίσκεται κοντά στην πολύβουη και φημισμένη παραλία της Αγίας Άννας στην Βόρεια Εύβοια. Δες ΕΔΩ πού ακριβώς βρίσκεται. Αφού φτάσεις οδικώς στο σημείο, θα χρειαστεί να περπατήσεις περίπου 15 λεπτά σε έναν χωματόδρομο για να την προσεγγίσεις.

Κι αυτό γιατί το σημείο που θα αφήσεις το αυτοκίνητό σου είναι περίπου 700 μέτρα μακριά από την παραλία. Η διαδρομή και η θέα που αντικρίσεις μόλις βγεις στην παραλία θα σε συγκλονίσει οπότε θα ξεχάσεις την όποια κούραση.

Να θυμάσαι ότι η δύσκολη πρόσβαση δεν κάνει την παραλία ιδανική για παιδιά. Μπορούν, ωστόσο, να φτάσουν στην παραλία δια θαλάσσης. Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν πολλές παραλίες στην Εύβοια ιδανικές για παιδιά που μπορείς να επιλέξεις. Η παραλία των ερωτευμένων είναι ιδανική για ζευγάρια και παρέες…

Δείτε από ψηλά τις εντυπωσιακές εικόνες της παραλίας μέσα από το βίντεο του καναλιού Haanity στο Youtube.