Ένα πανέμορφο νησί δίπλα στην Αθήνα

Ένα πανέμορφο νησί δίπλα στην Αθήνα

Η ιδανική απόδραση για Σαββατοκύριακο

Σημείο σταθμός για απόδραση δίπλα στην Αθήνα. Ένα ονειρεμένο νησί με γαλαζοπράσινα νερά και πλούσιο πράσινο φυσικό περιβάλλον. Το Αγκίστρι είναι το ιδανικό νησί για να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και να περάσεις χαλαρές στιγμές περπατώντας σε γραφικά σοκάκια και κάνοντας μπάνιο σε πανέμορφες παραλίες που μοιάζουν με εξωτικό προορισμό. Καταπράσινες εκτάσεις και γαλανά νερά απλώνονται μπροστά σου δημιουργώντας μια πανδαισία εικόνων και αρωμάτων. Από αυτές που δε θα ξεχάσεις εύκολα και θα σε κάνουν πάντα να επιστρέφεις.

Η κοντινή απόσταση του νησιού από την Αθήνα το καθιστά ιδανικό προορισμό και για το σαββατοκύριακο. Μέσα σε 48 ώρες, μπορείς να ανακαλύψεις τις μυστικές γωνιές του νησιού και να περάσεις υπέροχα.

Αγκίστρι: Το αυθεντικό και όμορφο νησί δίπλα στην Αθήνα

Το Αγκίστρι απαρτίζεται από τρία χωριά που είναι κοντινά μεταξύ τους. Είναι το Μεγαλοχώρι, η κάλα και τα Λιµενάρια. Και στα τρία θα δεις πολλά όμορφα σημεία, θα φας καλά και θα απολαύσεις χαλαρές στιγμές. Το πιο μεγάλο απ’ όλα είναι το Μεγαλοχώρι. Το αποκαλούν ακόμη και Μύλο. Είναι σίγουρα το αγαπημένο μας χωριό, χωρίς να σημαίνει ότι τα άλλα χωριά είναι λιγότερο όμορφα.

Στο Μεγαλοχώρι θα περπατήσεις σε δροµάκια γραφικά και θα δεις παραδοσιακά σπίτια με ολάνθιστες και περιοποιημένες αυλές. Σκέτο όνειρο… Το Αγκίστρι είναι το νησί που νομίζεις ότι σε ταξιδεύει μακριά αλλά είναι δίπλα στο σπίτι σου. Γι’ αυτό αποτελεί και ιδανικό προορισμό για τα σαββατοκύριακα.

Το Αγκίστρι και οι όμορφες παραλίες του

Αυτό που θα σου κλέψει την καρδιά στο Αγκίστρι είναι οι παραλίες του. Αμμουδιές με γαλαζοπράσινα νερά και φουντωτά δεντράκια που θα σε γοητεύσουν. Συνολικά έχεις την ευκαιρία να κάνεις μπάνιο σε πέντε παραλίες. Δύο από αυτές θα σε μαγνητίσουν. Είναι η παραλία Σκάλα και η Απόνησος. Το χαρακτηριστικό τους είναι το χρώμα των νερών τους και η καθαρότητά τους. Η μία παραλία βρίσκεται βόρεια του νησιού ενώ η άλλη βρίσκεται σε ένα μικρό νησί που ενώνεται με το Αγκίστρι με γέφυρα. Δοκίμασε να συνδυάσεις σε ένα σαββατοκύριακο το μπάνιο και στις δύο, όπως αναφέρει το exploringgreece.

Μια εμπειρία που θα σου μείνει αξέχαστη…