Αποθεώνει την Ελλάδα η Telegraph: Εκεί θα πάμε διακοπές μετά τον κοροναϊό

Αποθεώνει την Ελλάδα η Telegraph: Εκεί θα πάμε διακοπές μετά τον κοροναϊό

«Είναι μία χώρα προσφέρει τόσες πολλές επιλογές»

Δημοσίευμα με θετικές αναφορές για την Ελλάδα ως ταξιδιωτικού προορισμού φιλοξενεί σήμερα η βρετανική εφημερίδα The Telegraph.

Ο συντάκτης του άρθρου ενημερώνει ότι το πρώτο μέρος που θα επισκεφτεί όταν τελειώσει η κρίση του κοροναϊού θα είναι η Ελλάδα και εξηγεί ότι πρόκειται για ένα μέρος όπου οι Βρετανοί είναι πάντα ευπρόσδεκτοι με ανοιχτές αγκάλες, όπου ο ήλιος πάντα λάμπει και που μπορεί κανείς να πάει από τη Βρετανία σε λίγες μόνο ώρες με το αεροπλάνο.

Επίσης αναπολεί την παρθένα ζωή των νησιών, το απλό φαγητό και τη διαμονή, τις ήσυχες παραλίες, τις βόλτες στη φύση, την ορεινή ενδοχώρα και την απόλυτη απομάκρυνση από τα άγχη της σύγχρονης ζωής.

«Εάν κάτι έχω μάθει από τα ταξίδιά μου εδώ και 35 χρόνια είναι μία χώρα προσφέρει τόσες πολλές επιλογές και αυτή είναι η Ελλάδα», τονίζει ο δημοσιογράφος. Όπως αναφέρει, έχει επισκεφθεί οχτώ νησιά της Ελλάδας (Σκιάθο, Παξούς, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Λευκάδα, Σκόπελο, Μύκονο και Τήνο) κι έμεινε με τις καλύτερες εντυπώσεις.

2
σχόλια
  1. avatar τι ζόρι τραβάτε

    όπως το λέει ο τίτλος, δηλαδή θα ελέγχετε με τεστ τον κάθε τουρίστα που εισέρχεται?..., υποθέτω πως όχι, επομένως σε μια χώρα που δεν έχει τη δυνατότητα απειρων μαζικών τεστ, άπειρων μεθ, περιμένει δωρεές ιατρικών υλικών, προτείνω να σοβαρευτούμε, Και να μην παίξουμε το παιχνίδι του κάθε ξενοδόχου. Ξεχάστε τον τουρισμό για φέτος, και ασχοληθειτε με κάτι σοβαρότερο όπως τον πρωτογενή τομέα κτλ.

  2. avatar ΡΑΚΗΣ

    ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝOÏO, ΑΡΑ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΤΕΛΕΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...