Η μεταμόρφωση μιας αποθήκης σε σπίτι εκατομμυρίων

Η μεταμόρφωση μιας αποθήκης σε σπίτι εκατομμυρίων

Τούβλο και ξύλινες πινελιές σε έναν εκπληκτικό χώρο στη Νέα Υόρκη

Βλέποντας κάποιος τις φωτογραφίες από το σπίτι στο Τσέλσι της Νέας Υόρκης, δύσκολα θα υποθέσει ότι ήταν κάποτε μία απλή αποθήκη.

Γυμνό τούβλο, απροσμέτρητα ύψη στα ταβάνια, ρουστίκ πινελιές ξύλου και εκτεθειμένα τμήματα της αυθεντικής κατασκευής του 1904 απαρτίζουν έναν ιδιαίτερο ενιαίο χώρο που προέκυψε όταν μια αποθήκη είπε να μεταμορφωθεί σε κατοικία.

Το σύγχρονο αλλά ζεστό εσωτερικό προσφέρει πλέον τρεις κρεβατοκάμαρες και τρία μπάνια, την παράσταση κλέβει ωστόσο ο τεραστίων διαστάσεων ενιαίος χώρος με το παλαιωμένο τούβλο και το τσιμέντο να λούζονται από το φυσικό φως, που τρυπώνει άπλετο από παντού, ακόμα και από τα ξύλινα ταβάνια.

Όλα εδώ είναι ιδιαίτερα, από την τραπεζαρία μέχρι και την πανέμορφη κουζίνα, τα ντουλάπια της οποίας προέρχονται από πραγματικά βαρέλια κρασιού που φιλοξενούσαν για δεκαετίες ολόκληρες τόνους Cabernet Sauvignon.

Παρά το γεγονός ότι το εσωτερικό αγγίζει το αστρονομικό νούμερο των 600 τ.μ., η αποθήκη προσφέρει άλλα τόσα και παραπάνω τετραγωνικά που μπορούν να χτιστούν, επιτρέποντας μια εξίσου τεραστίων διαστάσεων επέκταση.

Το σπίτι πωλείται από το Christie's International Real Estate έναντι 16.495.848 ευρώ.