Το παραμυθένιο κατάλυμα που βγήκε κατευθείαν από τη Μέση Γη του Τόλκιν

Το παραμυθένιο κατάλυμα που βγήκε κατευθείαν από τη Μέση Γη του Τόλκιν

Δείτε τις μαγευτικές εικόνες

Και με τι δεν έχουν παρομοιάσει το από κάθε άποψη φοβερό Lindis Lodge της Νέας Ζηλανδίας, με Star Wars κτίσμα, με σπίτι του Φρόντο, με οίκημα που έχει βγει κατευθείαν από τον κόσμο του «Άρχοντα» κι άλλα τόσα!

Εγκατεστημένο σε μια ανέγγιχτη κοιλάδα του Νότιου Νησιού της απομονωμένης Νέας Ζηλανδίας, το Lindis είναι ένας σωστός παράδεισος για τους φυσιολάτρες και όσους αγαπούν το καλό φαγητό και το κρασί.

Περικυκλωμένο από 6.000 στρέμματα παρθένας γης και περιστοιχισμένο από τρεις εθνικούς δρυμούς της χώρας, το περιβάλλον θα φανεί οικείο στους φίλους του «Άρχοντα των δαχτυλιδιών», καθώς αυτό ήταν το κινηματογραφικό βασίλειο της Rohan στην περίφημη τριλογία του Πίτερ Τζάκσον.

Το Lindis θυμίζει βέβαια περισσότερο Star Wars παρά Μέση Γη, με αυτή την καμπυλόμορφη φόρμα από ατσάλι, γυαλί και ξύλο. Και την απλόχερη πολυτέλεια που ανοίγεται στο εσωτερικό του.

Πέντε όλες κι όλες θεόρατες σουίτες θα βρει κανείς εδώ και όλες διαθέτουν έπιπλα και εξοπλισμό καμωμένα στο χέρι ειδικά για το Lindis, το οποίο αποτελεί ήδη προορισμό και για την κουζίνα και την εκτεταμένη κάβα του, παρουσιάζοντας ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η γαστρονομία της Νέας Ζηλανδίας.

Αυτό που κόβει την ανάσα είναι πάντως το μαγευτικό σκηνικό με τα χιονισμένα βουνά και τα ειρηνικά υψίπεδα, που καταπίνουν εντός τους αυτό το οίκημα που δεν θέλει κατά κανέναν τρόπο να διαταράξει το γαλήνιο της ατμόσφαιρας.

Το resort προσφέρει διάφορες επικές δραστηριότητες στη φύση, καμιά πάντως δεν μπορεί να ξεπεράσει τη θέα στον ορίζοντα και τον νυχτερινό ουρανό, που παραμένει απαράμιλλη εδώ. Εξαίσιο δείγμα άγριας πολυτέλειας και περιπετειώδους γαλήνης, οι τιμές ξεκινούν από τα 1.500 ευρώ τη βραδιά…