Το ξενοδοχείο που είναι αφιερωμένο στα… λουκάνικα

Το ξενοδοχείο που είναι αφιερωμένο στα… λουκάνικα

Ο παράδεισος των κρεατοφάγων και ο εφιάλτης των vegan!

Τι γίνεται αν ένας κρεοπώλης αφήσει τους μπαλτάδες και τους κιμάδες και θελήσει να φτιάξει ένα ξενοδοχείο; Καλωσορίσατε στο «Boebel Bratwurst Bed and Breakfast» στο μικρό χωριό Rittersbach κοντά στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας, που ισχυρίζεται ότι είναι το πρώτο παγκοσμίως  ξενοδοχείο - βωμός στο λουκάνικο! Σίγουρα αυτό το ξενοδοχείο, θα αποτελεί τον παράδεισο των κρεατοφάγων και τον εφιάλτη των χορτοφάγων.

Ο εγκέφαλος πίσω από τη σύλληψη της ιδέας, είναι ο 48χρονος Boebel, χασάπης τέταρτης γενιάς ο οποίος μετέτρεψε την οικογενειακή επιχείρηση, σε ένα γραφικό ξενοδοχείο. Ο ίδιος, που ζει ακριβώς δίπλα με την οικογένειά του, τη σύζυγο και τις δυο κόρες του, λέει πως αποφάσισε να ανοίξει το επτά δωματίων ξενοδοχείο τιμώντας το αγαπημένο του γερμανικό έδεσμα.

«Μου αρέσει να ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο και να δοκιμάζω διαφορετικές γεύσεις», λέει ο Boebel στο CNN. «Σκέφτηκα γιατί να γίνεται αυτό μόνο στα ταξίδια, οπότε έφτιαξα αυτό το χώρο ώστε ο κόσμος να έρχεται εδώ και να δοκιμάζει το φαγητό μου και να συνδέονται», εξηγεί.

Στο ξενοδοχείο θα δείτε φωτογραφίες με λουκάνικα να κοσμούν τις ταπετσαρίες στους τοίχους, μαξιλαράκια σε σχήματα λουκάνικου στα κρεβάτια και λουκάνικα να κρέμονται από το ταβάνι. Οι αριθμοί των δωματίων είναι χαραγμένοι σε μαχαίρια κρεοπώλη και ακόμα και το… σαπούνι μοιάζει με λουκάνικο.

Όσο για το τι σερβίρει, η ερώτηση είναι περιττή.

Το «Boebel Bratwurst Bed and Breakfast», άνοιξε τον Σεπτέμβριο του 2018 και ήδη η φήμη του έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. «Τους πρώτους τέσσερις μήνες, είχα επισκέπτες από Κίνα, Ιαπωνία, Νιγηρία, Γαλλία, Ιταλία, Σουηδία και Ισπανία», σημειώνει.

Πηγή φωτογραφιών: umdiewurst.de