Τολμήστε να κάνετε κράτηση στο πιο απομονωμένο ξενοδοχείο του κόσμου

Τολμήστε να κάνετε κράτηση στο πιο απομονωμένο ξενοδοχείο του κόσμου

Βρείτε το στο χάρτη!

Αν πραγματικά αυτό που αναζητάτε είναι η απομόνωση, ανοίξτε το χάρτη και βρείτε πού βρίσκεται η Γροιλανδία. Εκεί ακριβώς. Το νησιωτικό αρκτικό αυτό κράτος, μπορεί γεωγραφικά, πολιτιστικά και δημογραφικά να βρίσκεται στη Βόρειο Αμερική, αλλά πολιτικά αποτελεί μέρος της Ευρώπης. Εδώ, επίσης βρίσκεται και το πιο απομονωμένο ξενοδοχείο του κόσμου, στο χωριουδάκι -γλωσσοδέτης Ittoqqortoormiit.

Μόλις 450 ψυχές κατοικούν εδώ και η πλησιέστερη κοινότητα είναι τουλάχιστον 800 χλμ. μακριά. Βρίσκεται στην άκρη του Αρκτικού Ωκεανού, όπου αφθονούν τα παγόβουνα εκεί δηλαδή που το Hotels.com θέλει να περάσετε τις χειμερινές σας διακοπές.

Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, η ταξιδιωτική ιστοσελίδα Hotels.com, αναμένει τις κρατήσεις σας για το ξενοδοχείο Guest House στο Ittoqqortoormiit για ταξίδια σε ολόκληρο το μήνα Μάρτιο και υπόσχεται πως θα πληρώσει για τη διανομή σας.

Στο Guest House, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ένα από τα επτά δωμάτια, καθένα από τα οποία έρχεται με άνετα βελούδινα κρεβάτια και κοινόχρηστους χώρους για χαλάρωση με άλλους τυχοδιώκτες-ταξιδιώτες. Αν και τα δωμάτια είναι σίγουρα ωραία, ο πραγματικός λόγος για το ταξίδι είναι ακριβώς έξω από τις πόρτες του.

Στο Ittoqqortoormiit οι επισκέπτες μπορούν να συμμετέχουν σε αποστολές με έλκηθρα σκυλιών σε όλη την παγωμένη περιοχή, αλλά προσέξτε, καθώς πολικές αρκούδες και άλλα είδη της αρκτικής πανίδας όπως οι τάρανδοι μπορεί να περιπλανιούνται δημόσια.

Μετά από μια μέρα στον... πάγο, οι επισκέπτες μπορούν να καθίσουν, να χαλαρώσουν και να απολαύσουν ένα τοπικό γεύμα. Επιπλέον, οι τολμηροί ταξιδιώτες θα έχουν την τύχη, την ευλογία, να ζήσουν την αξεπέραστη εμπειρία του Βόρειου Σέλας.