Βραβεία για τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας

Ποια ελληνικά ξενοδοχεία βραβεύτηκαν στα World Travel Awards 2012

Σημαντικές διακρίσεις πέτυχαν οκτώ ελληνικά ξενοδοχεία, ενώ μια ξενοδοχειακή αλυσίδα απέσπασε ένα σπουδαίο βραβείο σε ευρωπαϊκό επίπεδο, κατά την τελετή απονομών των World Travel Awards, που έγινε τον Οκτώβριο στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας.

 

H Aldemar Hotels & Spa απέσπασε την διάκριση «Η καλύτερη πράσινη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ευρώπη» (Europe's Leading Green Hotel Chain), μια επιβράβευση για τις πράσινες πρακτικές που ακολουθεί εδώ και χρόνια στα ξενοδοχεία της, ενώ το συγκρότημα της αλυσίδας στην Κυλλήνη, το Aldemar Olympian Village κατέκτησε επίσης ευρωπαϊκό τίτλο ως το «Καλύτερο παραλιακό resort της Ευρώπης». Στην ίδια εκδήλωση η ανατολική Κρήτη είχε την τιμητική της, αφού σε εθνικό επίπεδο το ξενοδοχείο Minos Imperial Luxury Beach Resort & Spa στη Μίλατο Λασιθίου απέσπασε δυο βραβεία και αναδείχθηκε «Το καλύτερο ελληνικό resort» και «Το καλύτερο all-inclusive resort». Ως «Το καλύτερο ελληνικό ξενοδοχείο» βραβεύτηκε το Minos Beach Art Hotel που βρίσκεται λίγο έξω από τον Άγιο Νικόλαο, ενώ στην Ελούντα το Blue Palace Resort & Spa τιμήθηκε ως «Το καλύτερο Spa resort» στη χώρα μας.

 

To Blue Palace Resort & Spa

Τρία βραβεία κέρδισε η Αττική, με τον Αστέρα Βουλιαγμένης και το Arion Resort & Spa να βραβεύεται ως «Το καλύτερο ελληνικό οικογενειακό ξενοδοχείο», το Divani Apollon Palace & Spa στο Καβούρι ως «Το καλύτερο συνεδριακό ξενοδοχείο» και το Plaza Resort Hotel τιμήθηκε ως «Το καλύτερο Business hotel». Τέλος, το ξενοδοχείο Zannos Melathron Hotel στο χωριό Πύργος της Σαντορίνης απέσπασε το βραβείο με τον τίτλο το «Καλύτερο μπουτίκ ξενοδοχείο της Ελλάδας».

 

To Zannos Melathron Hotel

Οι διακρίσεις της Aldemar που είναι σε ευρωπαϊκό επίπεδο, επιτρέπουν στην εταιρεία να διεκδικήσει πλέον τα παγκόσμια βραβεία World Travel Awards, στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού στην Ασία και το Νέο Δελχί στις 12 Δεκεμβρίου 1012.

Tο Aldemar Olympian Village

Τα World Travel Awards κλείνουν το 2013 τα 20 χρόνια και αποτελούν ένα καταξιωμένο θεσμό στον χώρο της τουριστικής βιομηχανίας. Τουριστικοί πράκτορες και ταξιδιώτες από 171 χώρες από όλο τον κόσμο, δίνουν κάθε χρόνο την ψήφο τους, ώστε να αναδειχτούν οι καλύτερες εταιρείες από όλο το φάσμα του ταξιδιού.