Καλωσήρθατε στο χωριό του… Βιάγκρα

Καλωσήρθατε στο χωριό του… Βιάγκρα

Ένας τόπος με μόνιμη... διέγερση

Οι ντόπιοι σε αυτό το μικρό χωριό στην Ιρλανδία, δεν περίμεναν πως κάποτε η ηρεμία της ανωνυμίας τους θα διαταρασσόταν από ένα σκανδαλιάρικο θέμα. Εδώ και δυο δεκαετίες, εδρεύει στον τόπο τους το εργοστάσιο που κατασκευάζει το Βιάγκρα, το χάπι που καταπολεμά τις επιπτώσεις της ανδρικής σεξουαλικής ανικανότητας.

Είναι το Ringaskiddy στο Cork, όπου η αμερικανική κατασκευάστρια Pfizer επέλεξε ως εδώ να κατασκευάζει το μικρό μπλε χάπι, το οποίο κάνει πολλά ζευγάρια... ευτυχισμένα. Το χωριό, έχει

Το χωριό έχει σχεδόν μόνιμη σεξουαλική διάθεση, καθώς μπορεί να την… εισπνέει. Πράγματι, το περασμένο έτος και συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο του 2017, είχε βγει η είδηση πως οι αναθυμιάσεις από το εργοστάσιο κρατούν συνεχώς σε υψηλό επίπεδο την ερωτική επιθυμία των κατοίκων αλλά και των ζώων.

Η παραγωγός φαρμακευτική εταιρία, διέψευσε ότι οι αναθυμιάσεις έχουν τέτοια αποτελέσματα πάνω στη σεξουαλική συμπεριφορά. Μέσω επίσημης ανακοίνωσης μάλιστα, εκπρόσωπος της εταιρίας είχε πει ότι το «αιωρούμενο Viagra στον αέρα είναι ένας διασκεδαστικός μύθος. Οι διεργασίες κατασκευής μας ήταν ανέκαθεν πολύ εξελιγμένες και εξαιρετικά ρυθμισμένες»..

Το χωριό βρίσκεται στη δυτική πλευρά του λιμανιού του Cork, νότια του Cobh, και απέχει 15 χιλιόμετρα από την πόλη του Cork, στην οποία συνδέεται με το δρόμο N28. Το χωριό είναι λιμάνι με επιβατηγά δρομολόγια προς τη Γαλλία.

Κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα, το Ringaskiddy των 580 κατοίκων άλλαξε από ένα ψαροχώρι σε ένα κέντρο μεταφορών και βιομηχανικής δραστηριότητας. Είναι σήμερα ένας από τους μεγαλύτερους κόμβους απασχόλησης στην κομητεία Cork. Το χωριό είναι κοντά σε αρκετές τουριστικές περιοχές, όπως το Crosshaven, το Currabinny και το Monkstown.