Αγαπημένα all day στέκια για να δώσεις ραντεβού στη Χώρα της Μυκόνου

Αγαπημένα all day στέκια για να δώσεις ραντεβού στη Χώρα της Μυκόνου

Προτάσεις που ξεχωρίζουν για το μοναδικό location, την ατμόσφαιρα και τις ποιοτικές υπηρεσίες τους

Από την ολοζώντανη περαντζάδα του Γιαλού μέχρι την καρτποσταλικής ομορφιάς Μικρή Βενετία, η Χώρα της Μυκόνου διαθέτει ποιοτικά στέκια για όλα τα γούστα και όλες τις ώρες της ημέρας που επιφυλάσσουν ξεχωριστές εκπλήξεις. Από τον πρωινό καφέ ως το βραδινό cocktail, οι επιλογές είναι πολλές.

Γράφει ο Μίλτος Μιχαλάς

Ακολουθούν έξι αγαπημένα μας all day στέκια, διαφορετικά μεταξύ τους αλλά με κοινό χαρακτηριστικό τις ποιοτικές υπηρεσίες τους. Αν βρίσκεστε ή σκοπεύετε να ταξιδέψετε στο νησί των Ανέμων και αναζητάτε αξιόλογα μαγαζιά για καφέ, φαγητό ή ποτό οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, τότε αξίζει να βάλετε στη λίστα σας τις παρακάτω διευθύνσεις.

Alegro

Σταθερή αξία στο Γιαλό και ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας. Το Alegro, από το 2003, όχι απλά έχει κατορθώσει να κερδίσει το δικό του (πιστό) κοινό, αλλά ανανεώνει όλο και περισσότερο τους fans του. Αν είστε πρωινοί τύποι, το Alegro είναι ένα από τα ομορφότερα σημεία του νησιού για να απολαύσετε χορταστικό πρωινό με θέα το Γιαλό. Είναι επίσης ό,τι πρέπει για ένα γευστικό break με προτάσεις μεσογειακής κουζίνας. Το βραδάκι θα επανέλθετε εδώ, μιας και το υπέροχο location είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για ένα ποτό με υπέροχη θέα.

Πληροφορίες

Γιαλός, Μύκονος, τηλ. 22890 25030, www.alegromykonos.com,  fb page: Alegro Mykonos

Blu Blu

Ένας προσεγμένος χώρος που θα σας προσφέρει χαλάρωση όλες τις ώρες της ημέρας. Το Blu Blu, δίπλα στο Αρχαιολογικό Μουσείο, αποτελεί σταθερή αξία της Μυκόνου. Φέτος σας υποδέχεται ανακαινισμένο από νωρίς το πρωί για ένα θρεπτικό πρωινό και τον καφέ σας, αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας για φρέσκους χυμούς, νόστιμα snacks, ποτά και cocktails. Highlight του είναι αναμφίβολα η υπέροχη θέα στο Γιαλό και τους μύλους. Ιδίως την ώρα του ηλιοβασιλέματος θα έχετε την ευκαιρία να απαθανατίσετε μία από τις πιο γλυκές και ρομαντικές εικόνες της ζωής σας.

Πληροφορίες

Παλιό Λιμάνι, Μύκονος, τηλ. 22890 28711, www.blublu.gr, fb page: Blu Blu Lounge

Lotus

Πλήρως ανανεωμένο και υπό νέα ιδιοκτησία το Lotus είναι ένα ποιοτικό στέκι για όλες τις ώρες στην καρδιά της Χώρας. Μπορείτε να το επισκεφθείτε από νωρίς για καφέ, ενώ στα must συμπεριλαμβάνεται και το breakfast menu του. Ο κατάλογος εκπροσωπεί τη μεσογειακή κουζίνα, με προτάσεις που καθημερινά θα σας βάζουν σε πειρασμό. Στα συν η αξιόλογη wine και cocktail list με ελληνικές και ξένες ετικέτες, ενώ δεν λείπουν τα premium labels. Είτε μετά την παραλία, είτε πριν το nightlife σας, εδώ, θα βρείτε την χαλαρή στάση που αναζητάτε.

Πληροφορίες

Χώρα, Μύκονος, τηλ. 22890 22881, https://lotusmykonos.com, fb page: Lotus resto-bar