Wine Room, μια κάβα-όαση στη Μύκονο για πραγματικούς οινόφιλους

Wine Room, μια κάβα-όαση στη Μύκονο για πραγματικούς οινόφιλους

Απολαυστικά κρασιά για την κάθε ημέρα και κορυφαίες ετικέτες από τον παγκόσμιο και τον ελληνικό αμπελώνα

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του κρασιού –εκ των οποίων τα 12 τελευταία στη Μύκονο– το Wine Room Mykonos έρχεται φέτος ανανεωμένο με περισσότερες από 800 προτάσεις κρασιών και αποσταγμάτων. Στο ανακαινισμένο κατάστημα στη Φάμπρικα θα ανακαλύψετε μια μεγάλη συλλογή από ελληνικά και εισαγόμενα κρασιά, premium ποτά, fine wines, σαμπάνιες και εκλεκτά delicatessen, που σίγουρα θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας.

Στον ολοκαίνουργιο συντηρητή με ξύλινη επένδυση, χωρητικότητας 500 φιαλών, θα βρείτε τα πιο φημισμένα κρασιά του κόσμου, μεταξύ αυτών και πολλές cuvee prestige σαμπάνιες, ενώ κρασιά όλων των στυλ και για όλα τα budgets, διατίθενται ήδη παγωμένα στην κατάλληλη θερμοκρασία για άμεση κατανάλωση.

Το ενημερωμένο και φιλικό προσωπικό θα σας προτείνει την καλύτερη επιλογή για κάθε περίσταση, από τον διεθνή και τον ελληνικό αμπελώνα, κάνοντας τις διακοπές σας αξέχαστες. Αρκεί να αναφέρετε το μενού ή τα αγαπημένα σας πιάτα και θα έχετε το ιδανικό food & wine pairing.

Με συνέπεια και αξιοπιστία, το Wine Room Mykonos αναλαμβάνει να εφοδιάσει την κάβα σας με κρασιά, ποτά και αναψυκτικά για τη βίλα σας, το yacht σας, το πάρτι σας, τη βάπτιση ή το γάμο σας. Επικοινωνήστε με το Wine Room και η παραγγελία σας θα φτάσει για εσάς, πριν από εσάς!

Επιπλέον, εδώ θα βρείτε εμπνευσμένα, σπάνια και πρωτότυπα δώρα, που εντυπωσιάζουν! Αποστέλλονται άμεσα, την ημέρα και ώρα που επιθυμείτε σε όλο το νησί!

Πληροφορίες

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα-Κυριακή: 09.00-00.00 (Απρίλιο-Οκτώβριο)

Αγίου Ιωάννου, Φάμπρικα, Μύκονος

Τηλ. 22890 22449

www.wineroom.gr

Fb page: Wine Room Mykonos