Σοκολατένια αγάλματα 3 μέτρων και… όσοι υπογλυκαιμικοί προσέλθετε!

Σοκολατένια αγάλματα 3 μέτρων και… όσοι υπογλυκαιμικοί προσέλθετε!

Αγάλματα σοκολάτας, πασχαλινά αυγά, ένας σοκολατένιος ποταμός και πολλά άλλα, αποκλειστικά σοκολατένια

Σοκολάτα παντού! Αυτή είναι εν ολίγοις η περιγραφή του ChocoPalace φεστιβάλ που γίνεται στην μικρή πόλη Ντιρμπουί, με αφορμή – αφορμή και μόνο!- το Πάσχα. Ήδη το φεστιβάλ έχει προσελκύσει περισσότερους από 30.000 επισκέπτες και αναμένεται να προσελκύσει πολλούς ακόμη κατά την περίοδο των εορτών του Καθολικού Πάσχα έως ότου κλείσει τις πύλες του στις 8 Απριλίου!

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ εκτίθενται σοκολατένια αγάλματα ελεφάντων και φλαμίνγκο ύψους έως και τριών μέτρων.  Περίπου 50 σοκολατένια έργα 40 διεθνών καλλιτεχνών μπορεί να δει ο τυχερός επισκέπτης του ChocoPalace.

Στην μικρή πόλη, νοτιοανατολικά των Βρυξελλών, θα υπάρχει ακόμη ένας ποταμός σοκολάτας καθώς και κιόσκια μικροπωλητών όπου πωλούνται σοκολατούχα ροφήματα και μακαρόν.

Η Ντιρμπουί με πληθυσμό περίπου 10.000 κατοίκων αυτοχαρακτηρίζεται «η μικρότερη πόλη στον κόσμο» και προσελκύει επισκέπτες από τις κοντινές της Βρυξέλλες και το Λουξεμβούργο.

«Η ιδέα ήταν να φέρουμε το φεστιβάλ των μεγαλύτερων γλυπτών σοκολάτας στον κόσμο στην μικρότερη πόλη στον κόσμο», δήλωσε η Λορά Τρομελέν, του διαφημιστικού ομίλου PLG που διοργάνωσε το φεστιβάλ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...