Ύμνοι για τον ελληνικό τουρισμό από το… Διάστημα

Ύμνοι για τον ελληνικό τουρισμό από το… Διάστημα

Οι Ρώσοι κοσμοναύτες αγαπούν την Ελλάδα και εξηγούν το γιατί σε ένα βίντεο

Την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό εξυμνεί σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του από το Διάστημα, όπου βρίσκεται, ο κοσμοναύτης της Ρωσικής Διαστημικής Υπηρεσίας, διοικητής της 55ης αποστολής στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS), Αντόν Σκαπλέροφ.

Το μήνυμα του κοσμοναύτη, που έχει λάβει τον ανώτατο τίτλο τιμής του Ήρωα της Ρωσίας, συνιστά τεράστια προβολή και διαφήμιση της Ελλάδας στη Ρωσία και έρχεται λίγες μέρες μετά την επίσημη έναρξη, στη Μόσχα, του Έτους Τουρισμού Ελλάδας - Ρωσίας 2017-2018.

Κρατώντας το σήμα του ΕΟΤ που συμπεριέλαβε στη λίστα των προσωπικών αντικειμένων που πήρε μαζί του στην αποστολή, ο κ. Σκαπλέροφ χαιρέτισε θερμά την έναρξη του Έτους Τουρισμού Ελλάδας- Ρωσίας και αναφέρθηκε στον ισχυρό δεσμό πολλών Ρώσων κοσμοναυτών με την Ελλάδα.

«Είναι αδύνατον να ξεχαστούν οι μέρες που περνάμε στην Ελλάδα» ανέφερε στο μήνυμά του ο κοσμοναύτης, δεδομένου ότι η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια αποτελεί κορυφαία επιλογή των Ρώσων κοσμοναυτών για τα προγράμματα φυσικής αποκατάστασής τους μετά από την πολύμηνη παραμονή τους στο διάστημα.