Έτσι μοιάζει ένα κρουαζιερόπλοιο αν το…κόψεις στη μέση

Έτσι μοιάζει ένα κρουαζιερόπλοιο αν το…κόψεις στη μέση

Δείτε το βίντεο

Γιατί κάποιος να αγοράσει ένα άλλο πλοίο όταν μπορεί να κόψεις το ένα στη μέση;

Η Silversea έκοψε το «Silver Spirit» στη μέση και τώρα τοποθετεί ένα νέο τετράγωνο τμήμα του πλοίου μεταξύ των δύο μερών. Κατά τους επόμενους δύο μήνες, το πλοίο θα υποβληθεί σε ανακαίνιση ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων στο Ναυπηγείο Fincantieri στο Παλέρμο της Σικελίας.

Το έργο επιμήκυνσης θα «δημιουργήσει περισσότερο χώρο και θα ενισχύσει τις εγκαταστάσεις του Silver Spirit», σύμφωνα με την εταιρεία του «Το να είσαι μάρτυρας αυτής της εκπληκτικής φάσης, μας έχει γεμίσει με υπερηφάνεια και ενθουσιασμό», τόνισε σε δήλωσή της η Barbara Muckermann, επικεφαλής μάρκετινγκ της Silversea.

Η επέκταση απαιτεί  500 εργαζομένους για περισσότερες από 450.000 ανθρωποώρες. Οι μεταβολές στο πλοίο περιλαμβάνουν ένα μεγαλύτερο κατάστρωμα και πισίνα, ένα νέο spa, δύο νέους δημόσιους χώρους και μια νέα περιοχή για αερόμπικ ενώ όλες οι σουίτες θα ανακαινιστούν κατά τη διάρκεια του έργου. Με την ολοκλήρωση, το Silver Spirit θα έχει μήκος 200 περίπου μέτρα και θα έχει αυξημένη χωρητικότητα 12%.

Το Silver Spirit θα ξαναρχίσει τα ταξίδια του μεταξύ Ρώμης και Βαρκελώνης στις 6 Μαΐου. Τα πακέτα επτά ημερών ξεκινούν από 5.600 δολάρια ανά άτομο.