Συλλεκτικό ρολόι για τον αγώνα από τη Folli Follie

Ένα ειδικά σχεδιασμένο συλλεκτικό ρολόι της συλλογής Regatta, παρουσίασε η Folli Follie κατά τη διοργάνωση του Spetses Classic Yacht Race 2013, όπου και ήταν Επίσημος Χρονομέτρης.

Το ρολόι Regatta κυκλοφόρησε σε περιορισμένο αριθμό. Πρόκειται για το γνώριμο σχέδιο της συλλογής Regatta ανανεώνεται και αποκτά έντονο δυναμισμό, που εκφράζεται μέσα από το μαύρο καντράν όπου ξεχωρίζει το «ιστιοφόρο» σήμα-κατατεθέν του αθλήματος.

Η διακριτική χάραξη στο πίσω μέρος του καντράν φέρει το λόγότυπο της διοργάνωσης και την αρίθμηση. Συνδυάζοντας design και τεχνολογία με την απαράμιλλη κατασκευαστική ποιότητα της Folli Follie, το νέο ρολόι Regatta απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες, ενώ διατίθεται με μεγάλη κάσα (45mm) που απογειώνει τον “more is more” παράγοντα του στιλ. Αντλώντας έμπνευση από την ιστιοπλοΐα, το καντράν με χρονογράφους έχει μικρές σημαίες, που μπορούν να μεταδώσουν την αδρεναλίνη ενός ανταγωνιστικού σπορ σε ανοιχτή θάλασσα.

Σχεδιασμένο για να αντέχει και σε πλήρη συμφωνία με τις τελευταίες σχεδιαστικές τάσεις, το αδιάβροχο ρολόι (10ΑΤΜ) διατίθεται με λευκό καουτσούκ λουράκι. Μέρος των εσόδων από το συλλεκτικό ρολόι που πωλούνταν στις Σπέτσες κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, θα υποστηρίξουν τους κοινωφελείς σκοπούς του Spetses Classic Yacht Race και θα δοθούν για την αναπαλαίωση και αναστήλωση των κωπηλατικών βαρκών της Αναργυρείου και Κοργιαλενείου Σχολής, από τον Σύλλογο Καραβομαραγκών «Αγαμέμνων», με στόχο την ανάδειξη της ναυτικής παράδοσης και διάσωσης της ναυπηγικής τέχνης.