Φεστιβάλ τέχνης και μουσικής στη Βαρκελώνη

Ταξιδέψτε στην Βαρκελώνη από τις 13 έως τις 15 Ιουνίου και ανακαλύψτε μια άλλη πλευρά της πόλης, που έγινε γνωστή για τα εντυπωσιακά κτίρια του διάσημου αρχιτέκτονα Gaudi.

Στο μουσείο σύχρονης τέχνης της πόλης διοργανώνεται από το 1993 μια γιορτή της μουσικής και της τέχνης, το Sónar, που προσελκύει πάνω από 84.000 ανθρώπους, που απολαμβάνουν ένα πρόγραμμα γεμάτο ηλεκτρονική μουσική και τέχνη των νέων μέσων.

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό φεστιβάλ, μοναδικό από την άποψη της μορφής και του περιεχομένου του. Μια κορυφαία διεθνής διοργάνωση που συνδυάζει την ψυχαγωγία με την τέχνη, την πρωτοπορία με τον πειραματισμό και παρουσιάζει τις νέες τάσεις στην ηλεκτρονική μουσική και την αλληλεπίδραση της με άλλα είδη τέχνης.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Sónar περιλαμβάνει τη διοργάνωση Sonar by Day με συναυλίες και καλλιτεχνικές εκθέσεις, η κεντρική ιδέα της οποίας είναι η αναζήτηση νέων ταλέντων. Στο Sonar by Night θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μερικά από τα κορυφαία ονόματα της διθνούς μουσικής σκηνής, όπως οι Aphex Twin, Björk, De La Soul, Richie Hawtin και οι Chemical Brothers.

Κάθε χρόνο το φεστιβάλ περιλαμβάνει και μια σειρά παράλληλων εκδηλώσεων σε πολιτιστικούς χώρους της πόλης, όπως το Auditori, που είναι η κύρια αίθουσα μουσικής της Βαρκελώνης και το Cosmocaixa, το επιστημονικό μουσείο της πόλης.

Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ