Iphone 5S: Όλες οι φήμες που έχουν ακουστεί μέχρι τώρα

Πολλά έχουν ακουστεί για το περιβόητο iPhone 5S, που οι Apple fans περιμένουν με αγωνία να πιάσουν στα χέρια τους. Το Business Insider συγκέντρωσε όλες τις (βάσιμες) φήμες σχετικά με τα features του νέο “μωρού” της Apple, και τις βάζει σε μία σειρά για να ξέρουμε κι εμείς τι να περιμένουμε, τέλος πάντων...

Πρώτα απ' όλα, το νέο κινητό της Apple θα λέγεται, όπως είπαμε, iPhone 5S, και εμφανισιακά θα μοιάζει πολύ με το iPhone 5. Ωστόσο, οι μέχρι τώρα διαρροές δείχνουν ότι το εσωτερικό του θα είναι εντελώς διαφορετικό, καθώς θα έχει επεξεργαστή A7, που ανήκει στη νέα γενιά επεξεργαστών της Apple και υπόσχεται ότι θα είναι ταχύτερο.

Επιπλέον, πληροφορίες αναφέρουν ότι το iPhone 5S θα έχει μία νέα, πιο ισχυρή μπαταρία που θα διαρκεί περισσότερο, αλλά και καλύτερη κάμερα, που θα έχει βελτιωμένη λειτουργία φλας.

Υπάρχουν ακόμα αναφορές για ενσωμάτωση κάποιας τεχνολογίας αναγνώρισης δαχτυλικών αποτυπωμάτων, αναφορές που δεν ταιριάζουν με τη λογική της Apple, όμως βασίζονται στην εξαγορά της Authentec, μίας εταιρείας που ειδικεύεται στην τεχνολογία αισθητήρων δακτυλικών αποτυπωμάτων. Άλλωστε, η Apple θέλει κάτι ξεχωριστό για το νέο της κινητό, και ίσως αυτό να είναι το “κάτι” που θέλει.

Όσο για το πότε θα κυκλοφορήσει, υπάρχουν αναφορές που τοποθετούν την επίσημη ανακοίνωση του iPhone 5S στις 10 Σεπτεμβρίου, ενώ για την κυκλοφορία του προκρίνεται η 20ή Σεπτεμβρίου.

Τώρα, το ποιες από όλες αυτές τις πληροφορίες θα επιβεβαιωθούν και ποιες θα παραμείνουν φήμες, θα το δούμε σύντομα...