Στις 20 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα το iPhone 5c

Δέκα ημέρες μετά την παγκόσμια παρουσίασή του, το iPhone 5c, η οικονομική έκδοση της εκπομπής δηλαδή, θα κάνει την εμφάνισή στην Ελλάδα.

Στις 20 Σεπτεμβρίου του 2013, λοιπόν, το νέο iPhone 5S θα λανσαριστεί στις αγορές της Ελλάδος, όπως επίσης και της Κίνας.

H είδηση προέρχεται από την ιστοσελίδα techmaniacs.gr, η οποία επικαλείται έγκυρη αλλά ανώνυμη πηγή.

Με το event της Apple για τα επερχόμενα iPhones να είναι προγραμματισμένο για τις 10 Σεπτεμβρίου, η διαθεσιμότητα τους για τις 20 Σεπτεμβρίου, στην πραγματικότητα δεν αποτελεί έκπληξη.

Αν επίσης αναλογιστούμε πως ένας από τους βασικούς λόγους δημιουργίας του οικονομικού μοντέλου είναι η δυναμική είσοδος της Apple στην αγορά της Κίνας που αποτελεί βασικό στόχο του Tim Cook, η 20ή Σεπτεμβρίου, ως ημερομηνία διαθεσιμότητας του στην εν λόγω αγορά, που είναι και η μεγαλύτερη του κόσμου, δεν αποτελεί έκπληξη.

Έκπληξη αποτελεί η Ελλάδα που συνήθως είναι στο τρίτο κύμα διαθεσιμότητας των νέων iPhone της Apple και συνήθως οι πρώτες παρτίδες φτάνουν στην χώρα μας σε περιορισμένο αριθμό μέσα στον Δεκέμβριο.

Δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες αλλά αν τελικά το iPhone 5C και ίσως το iPhone 5S γίνουν διαθέσιμα στην Ελλάδα 10 μέρες μετά την παρουσίαση τους τότε θα έχουμε μια πρώτη για την χώρα μας που θα ευχαριστήσει πολλούς καταναλωτές.

Πηγή: appleworldhellas.com