Πως φαντάζεται το iPad Mini ένας Ολλανδός σχεδιαστής

Λίγες ημέρες απομένουν μέχρι την επίσημη παρουσίαση του iPad Mini, σύμφωνα δηλαδή με τις τελευταίες φήμες, και ήδη οι καταναλωτές δείχνουν με κάθε τρόπο την ανυπομονησία τους. Ανάμεσα σε αυτούς, ο σχεδιαστής Martin Hajek, ο οποίος δημιούργησε και δημοσίευσε καταπληκτικές φωτογραφίες του αναμενόμενου tablet της εταιρείας, βασιζόμενος στις μέχρι τώρα φήμες που έχουν κυκλοφορήσει για αυτό.

Δεν δίστασε μάλιστα να σχεδιάσει και εκδόσεις του iPad Mini με διαφορετικά χρώματα, με βάση τα χρώματα των νέων iPod Touch το οποίο πέρα από την άσπρη έκδοση θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα ακόμα χρώματα, σε μαύρο, κόκκινο, κίτρινο και μπλε.

Για το πώς θα είναι η συσκευή στην πραγματικότητα δεν έχουμε παρά να περιμένουμε μέχρι τις 17 Οκτωβρίου, ημερομηνία που φημολογείται πως η Apple θα παρουσιάσει την νέα της συσκευή. Πάντως αν κρίνουμε από τα εξίσου ρεαλιστικά renders που δημιούργησε ο Hajek για το iPhone 5, τα οποία πλησιάζουν αρκετά στον τελικό σχεδιασμό του smartphone, το iPad Mini ενδέχεται να μην διαφέρει και πολύ από αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες.

Δείτε τις φωτογραφίες: