Η Motorola φοράει καινούργια ρούχα και βγαίνει και πάλι έξω

Από τη στιγμή που η Google αγόρασε τη Motorola, επικράτησε ηρεμία και στάση αναμονής. Ο τηλεπικοινωνιακός γίγαντας χρειάστηκε διαρθρωτικές αλλαγές για να επανέλθει στα συγκαλά του και η Google έδειξε ότι ξέρει να χρησιμοποιεί τον χρόνο υπέρ της.

Σήμερα, 13 μήνες μετά την επίσημη ανακοίνωση του Larry Page περί εξαγοράς της Motorola, η αμερικανική εταιρεία δίνει στη δημοσιότητα το ολοκαίνουριο logo της.

Όπως βλέπετε, το "Motorola" δεν είναι πλέον γραμμένο με κεφαλαία και έντονα γράμματα όπως στο παρελθόν. Το περίφημο σήμα "Μ" παραμένει, αλλά περιβάλλεται από ένα κύκλο με διάφορα χρώματα. Αυτό, πάντως, που αποτελεί είδηση είναι η προσθήκη στο logo της φράσης "a Google company".

Η αλλαγή logo έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για τη Motorola, λίγους μήνες, δηλαδή, πριν το λανσάρισμα στην αγορά της συσκευής που -σύμφωνα με τη Google- θα επαναφέρει τη Motorolaστην καθημερινότητα των Αμερικανών. Ο λόγος για το Motorola X, το οποίο θα κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου στις ΗΠΑ και αναμένεται να κοστίζει όσο κοστίζουν τα smartphones που φτιάχνονται από "φθηνά" ασιατικά χέρια.

Το "πατριωτικό" smartphone της Motorola διαθέτει OLED οθόνη 4,5 ή 4,6 ιντσών με ανάλυση 720p. Αντλεί ισχύ από έναν Snapdragon επεξεργαστή στο 1,7 GHz και διαθέτει 2GB RAM. Και αν κρίνουμε από τη φωτογραφία που έχει διαρρεύσει, τρέχει σε περιβάλλον Android Jelly Bean (πιθανότατα 4.2.2)

πηγή: thegang.gr