Υπηρεσία video στο Instagram από το Facebook

Υπηρεσία video στο Instagram! Βλέποντας την τρομερή επιτυχία του Vine και τα κέρδη που αυτό αποφέρει στο Twitter, οι ιθύνοντες του Facebook αποφάσισαν να προικίσουν το πανάκριβα αγορασμένο Instagram με μια παρόμοια λειτουργία. Και απ' ότι φαίνεται, το έκαναν σωστά.

"Το Video on Instagram είναι ολόιδιο με το Instagram που γνωρίζετε, μόνο που οι εικόνες κινούνται", δήλωσε με γλαφυρότητα ο Kevin Systrom, βασικός ομιλητής του event και ένας από τους δημιουργούς του Instagram (και τώρα υπάλληλος του Zuckerberg).

Πράγματι η νέα υπηρεσία έχει παρόμοιο interface με το "φωτογραφικό" Instagram και συνοδεύεται από 13 φίλτρα που σας βοηθούν να κάνετε πιο ενδιαφέροντα τα video σας. Α, και το βασικότερο από όλα: Κάθε video on Instagram μπορεί να διαρκέσει έως 15 δευτερόλεπτα και όχι έως 6 όπως στο Vine.

Σε αντίθεση, πάντως, με το Vine, εδώ το video που θα γυρίσετε δεν κάνει λούπα, δεν επαναλαμβάνεται διαρκώς δηλαδή, γεγονός που πιθανώς να στερήσει από το τελικό αποτέλεσμα μια έξτρα χιουμοριστική αίσθηση.

 

Πηγή: thegang.gr