Οι πρώτες φωτογραφίες του iPad Mini

Η ιστοσελίδα UkrainianiPhone δημοσίευσε τέσσερις νέες φωτογραφίες του επερχόμενου iPad Mini οι οποίες αποκαλύπτουν την ύπαρξη ενός μαύρου μοντέλου, την χρήση του νέου Lightning connector καθώς και την υποστήριξη συνδεσιμότητας 3G. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από μια πηγή «κοντά στην γραμμή παραγωγής της Apple στην Κίνα».

Όπως και στο iPad, το βύσμα των ακουστικών βρίσκεται στο πάνω μέρος της συσκευής (1) δίπλα στο πλαστικό κάλυμμα της κεραίας WiFi (2). Ο Lightning connector βρίσκεται στο κάτω μέρος (4) ενώ η συσκευής διαθέτει υποδοχή Nano-Sim, αν και σε διαφορετική τοποθεσία από το iPad (3), γεγονός που σημαίνει πως θα κυκλοφορήσει με υποστήριξη 3G, τουλάχιστον σε κάποια μοντέλα. Το πίσω μέρος της συσκευής φαίνεται να έχει κατασκευαστεί με ανοδιωμένο αλουμίνιο, όπως συμβαίνει και με το iPhone 5.



Δεδομένης της χρονικής στιγμής που δημοσιεύονται αυτές οι φωτογραφίες, λίγες ημέρες πριν από την φημολογούμενη επίσημη παρουσίαση της συσκευής, αλλά και το γεγονός πως η πλειοψηφία των διαρροών για το iPhone 5 ήταν αληθινές, είναι αρκετά πιθανό οι φωτογραφίες αυτές να είναι πραγματικές.



Το iPad Mini σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες αναμένεται να παρουσιαστεί από την Apple στις 17 Οκτωβρίου και να κυκλοφορήσει δυο εβδομάδες αργότερα, στις 2 Νοεμβρίου.