Νέα υπηρεσία βίντεο ετοιμάζει ο συνιδρυτής του YouTube

Ο Chad Hurley, συνιδρυτής του YouTube, αποκάλυψε κατά τη διάρκεια του συνεδρίου SXSW το περασμένο Σάββατο τα σχέδια του για μία νέα υπηρεσία βίντεο. Ο Hurley δεν έδωσε πολλές πληροφορίες για το νέο πρότζεκτ, όμως έκανε σαφές πως ετοιμάζει κάτι που θα φέρει την επανάσταση στον τομέα του βίντεο.

“Εύχομαι το συνέδριο να ήταν ένα μήνα μετά ώστε να μπορούσα να αποκαλύψω περισσότερα” ήταν η δήλωση του Hurley σε συνέντευξή του με τον ιδρυτή του ειδησεογραφικού site Digg.

Το μόνο στοιχείο που έχουμε μέχρι στιγμής είναι πως η εταιρία του, AVOS, ψάχνει να προσλάβει περισσότερους προγραμματιστές λογισμικού και μηχανικούς, που ίσως σημαίνει την δημιουργία μίας νέας σειράς προϊόντων. Όμως σίγουρα οι αόριστες δηλώσεις τουHyrley κατάφεραν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον όσων ασχολούνται με τα βίντεο.

Στόχος του φυσικά δεν είναι να ανταγωνιστεί το YouTube, αλλά να προσφέρει νέες υπηρεσίες και δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ των δημιουργών βίντεο, αλλά και την οργάνωση αυτών σε ομάδες για την παραγωγή τους.

Μέχρι στιγμής, μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε για τα μελλοντικά πλάνα της AVOS, όμως σύντομα θα μάθουμε περισσότερα για το πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ που μας ανακοίνωσε ο Hurley.