Πρόβλημα σε κονσόλες Nintendo Switch

Πονοκέφαλος στην εταιρεία από τις καταγγελίες χρηστών

Ένα νέο πρόβλημα φαίνεται ότι εντοπίστηκε πρόσφατα στην καινούρια παιχνιδομηχανή της Nintendo, το Switch, κάτι που έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στην εταιρεία.
 
Το πρόβλημα, το οποίο πρώτος ανέφερε ένας χρήστης του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης Reddit, έγκειται στο γεγονός ότι όταν η φορητή συσκευή «τοποθετείται πάνω στο dock, αρχίζει να κυρτώνει». Χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπου το συγκεκριμένο ζήτημα αποτελεί πλέον φλέγον θέμα συζήτησης, εικάζουν ότι αυτό συμβαίνει επειδή η κονσόλα υπερθερμαίνεται και όχι -μάλλον- επειδή διαστέλλεται η μπαταρία.
 
Ένας χρήστης του Reddit ανάρτησε δημοσίευση λέγοντας ότι άρχισε να παρακολουθεί και τη δική τους κονσόλα μόλις είδε τη φωτογραφία του κυρτωμένου Switch. «Άρχισε να κάνει και το δικό μου το ίδιο, αν και δεν είναι τόσο μεγάλη η κλίση».
Βέβαια, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα τεχνολογίας The Inquirer, είναι ελάχιστα τα περιστατικά που έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής.
 
Από την πλευρά της η Nintendo έσπευσε να ανακοινώσει ότι όλες οι κονσόλες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα θα αντικατασταθούν άμεσα. Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι το πρόβλημα οφείλεται σε «κατασκευαστική απόκλιση».