Πρωτοποριακή εμφάνιση για τη νέα Samsung TV

Μόλις λίγες μέρες απέμειναν μέχρι τη διεξαγωγή της καθιερωμένης έκθεσης Consumer Electronic Show (CES) στο Las Vegas και η Samsung ξεκίνησε να μας δείχνει κάποια στοιχεία για τα πλάνα της νέας σειράς τηλεοράσεων που ετοιμάζει για το 2013.

Με μία, κατά κάποιο τρόπο, ασαφή δημοσίευση στο επίσημο blog της, Samsung Tomorrow, μας παρουσιάζει μία εικόνα που δείχνει ένα ημιδιαφανές πορτρέτο τηλεόρασης, που συνοδεύεται από το μήνυμα “ένας πραγματικά καινοτόμος σχεδιασμός έρχεται με τη νέα μας τηλεόραση, ένα πρωτοφανές σχήμα με διαχρονική σχεδίαση”.

Η κορεάτικη εταιρία συνηθίζει να παρουσιάζει πρωτότυπα concepts τηλεοράσεων στις CES, όπως έκανε και στην αντίστοιχη για το 2012 με τις 55 ιντσών OLED και 70 ιντσών 4K Ultra High Definition οθόνες. Μία οθόνη σε σχήμα πορτρέτου δεν είναι ακριβώς πρωτότυπη, αλλά α αναλογιστεί κανείς το μέγεθος που μπορεί να απαιτείται για να μπορεί να αποδίδει και εικόνα 16:9, τότε σίγουρα θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Επιπλέον η πιθανότητα να διαθέτει ημιδιαφανή οθόνη κάνει τα πράγματα ακόμα πιο ενδιαφέροντα, όμως από ότι φαίνεται θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την CES για να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο μοντέλο.