Η Samsung επιτίθεται στο iPhone 5 με νέα διαφήμιση

Μπορεί πριν από λίγες ημέρες η Samsung να έχασε την μεγαλύτερη μέχρι τώρα δικαστική διαμάχη της με την Apple, δεν δείχνει διατεθειμένη όμως να το βάλει κάτω.

Με μια νέα διαφήμιση με τίτλο «δεν χρειάζεται να είστε ιδιοφυία», η οποία κυκλοφόρησε χτές σε επιλεγμένες εφημερίδες και περιοδικά των Ηνωμένων Πολιτειών, η Samsung «αντεπιτίθεται» στην Apple, συγκρίνοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου της smartphone με την ναυαρχίδα της σειράς Galaxy, το S3.

Στην διαφήμιση εμφανίζεται το iPhone 5 σβηστό και δίπλα του το S3 ανοιχτό, ενώ κάτω από τα δυο κινητά παρουσιάζονταιτα κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά των δυο συσκευών. Σύμφωνα με την Samsung το S3 υπερέχει σε πολλά από αυτά, όπως στο μέγεθος και την ανάλυση της οθόνης, το μέγεθος της RAM και την αυτονομία του.

Παράλληλα η διαφήμηση φροντίζει να ενημερώσει τους καταναλωτές πως σε αντίθεση με το Galaxy, το iPhone 5 δεν διαθέτει χαρακτηριστικά όπως δυνατότητα χρήσης microSD, NFC και αποσπώμενη μπαταρία, ούτε αρκετές από τις ευκολίες χρήσης του S3 όπως τα S-Beam, Smart Alert, Tilt to Zoom, Turn to Mute και Shake to Update.

Η Apple βέβαια δεν έχει προβεί ακόμα σε καμία δήλωση, το σίγουρο όμως είναι πως η νέα διαφήμιση της Κορεάτικης εταιρείας προκαλεί, έστω και αν η Samsung υποστηρίζει πως λέει αλήθειες.