Ρεκόρ πωλήσεων το Call Of duty: Black Ops II

Μετά την τεράστια επιτυχία της πρώτης μέρας κυκλοφορίας του Call Of Duty: Black Ops II, η εταιρία παραγωγής του, Activision, ανακοίνωσε ότι ο γνωστός τίτλος ξεπέρασε σε πωλήσεις το ένα δισεκατομμύριο δολάρια σε διάστημα μόλις 15 ημερών.

Η συγκεκριμένη επίδοση, αποτελεί ρεκόρ στις πωλήσεις των ειδών ψυχαγωγίας με το Call of Duty: Modern Warfare 3 να βρίσκεται, πλέον, στη δεύτερη θέση με ίδιες πωλήσεις αλλά σε 16 ημέρες ενώ τρίτη κατά σειρά είναι η ταινία Avatar που είχε ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε διάστημα 17 ημερών.

Η επίσημη δήλωση της Activision, αναφέρει πως “η κυκλοφορία του Call of Duty είναι από τα σημαντικότερα γεγονότα στο χώρο της ψυχαγωγίας τα τελευταία έξι χρόνια. Αυτό που έχουμε σαν στόχο είναι να συνεχίσουμε να φέρνουμε νέες ιδέες στον χώρο και να παραμείνουμε γνήσιοι και πιστοί στις απαιτήσεις του κόσμου. Πρόκειται για μία απίστευτη επίδοση, ενός καταπληκτικού τίτλου και θέλω να ευχαριστήσω κάθε έναν ξεχωριστά από την ομάδα παραγωγής που κατάφεραν να το κάνουν πραγματικότητα”.

 Να θυμίσουμε πως το Call Of Duty: black Ops II κυκλοφορεί για τις κονσόλες XBox 360, PlayStation 3 και Wii U καθώς και για υπολογιστή και μπορεί κανείς να το βρει στην αγορά στην τιμή των 45-60 ευρώ.

Σχετικά Tags
Games