Επανακυκλοφορεί το πιο βίαιο video game (βίντεο)

Αντιδράσεις προκαλεί το video game με την ονομασία Hatred, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2015. Πρόκειται για το πλέον βίαιο παιχνίδι, αφού, όπως λέγεται, δεν περιλαμβάνει οποιοδήποτε στόχο ούτε βασίζεται σε κάποιο σενάριο, παρά δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να "σκοτώνει" αθώους ανθρώπους. 

Πρωταγωνιστής του παιχνιδιού είναι ένας μοναχικός μαυροφορεμένος μισάνθρωπος, στόχος του οποίου είναι να σκοτώσει όσους περισσότερους ανθρώπους μπορεί. Δεν μάχεται για την ιδεολογία του, ούτε υπηρετεί συγκεκριμένες ηθικές αξίες. Το μότο του παιχνιδιού είναι πως "δεν υπάρχει λόγος να σωθεί καμία ζωή".

Όπως αναφέρει το techit.gr χρησιμοποιώντας πολυβόλα, εκρηκτικά και μαχαίρια εξουδετερώνει κάθε τι που βρίσκεται μπροστά του. Ο μασκοφόρος κυκλοφορεί σε δρόμους, σχολεία και άλλα δημόσια κτίρια σκοτώνοντας αθώους πολίτες και αστυνομικούς. Κύριος στόχος του παιχνιδιού είναι να αποτυπώσει πλήρως την έννοια του μίσους και της βίας.

Το παιχνίδι που δημιουργήθηκε από την πολωνική εταιρία Destructive Creations, είχε κυκλοφορήσει για πρώτη φορά μέσω της Steam, όμως δεν άργησε να απαγορευτεί, λόγω των σκληρών κριτικών που δέχτηκε. Ωστόσο, μέσα στους λίγους μήνες της κυκλοφορίας του κατάφερε να μαζέψει 14.000 οπαδούς, οι οποίοι επέμεναν για την επανέκδοση του. Άσο το παιχνίδι παρέμενε απαγορευμένο, ακόμα 27.000 άτομα δήλωσαν πως τους αρέσει και πως θα ήθελαν να επανακυκλοφορήσει.

Με την ανακοίνωση πως το Hatred θα είναι ξανά διαθέσιμο στα ράφια των μαγαζιών, οι υπεύθυνοι της Destructive Creations δήλωσαν πως: "αυτή είναι η καλύτερη απόδειξη πως ακόμα υπάρχουν πιστοί οπαδοί του παιχνιδιού που δημιουργήσαμε. Για αυτό το Hatred θα ξανακυκλοφορήσει. Εμείς συνεχίζουμε να προσπαθούμε, ώστε να προσφέρουμε συναρπαστικές και προκλητικές στιγμές gaming. Αφού το δοκιμάσουν, οι παίκτες θα δουν αν είναι σε θέση να παίξουν το συγκεκριμένο παιχνίδι, που στην πραγματικότητα είναι απλά διασκεδαστικό".

Παρακαλούμε περιμένετε ...