Παίξτε καράτε με τον ίδιο τον Μπρους Λι!

Ο άρχοντας των πολεμικών τεχνών είναι ένας και λέγεται Μπρους Λι.

Πλέον, οι φαν του άρχοντα θα μπορούν να... γίνουν ένα μ' αυτόν, μέσω του νέου ηλεκτρονικού παιχνιδιού της ΕΑ Sports, UFC.

Ναι, καλά ακούσατε, ο βασιλιάς του καράτε έρχεται στο νέο UFC ως playable χαρακτήρας!

Μετά από μια διαρροή για την ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου, επιβεβαιώθηκε μόλις από την ΕΑ και μέσω βίντεο, ότι τελικά το παιχνίδι θα έρθει στην Ευρώπη στις 20 Ιουνίου (ήδη από τις 17 Ιουνίου στην Αμερική), σε PlayStation 4 και Xbox One.

Πώς όμως θα "κολλήσει" ο Μπρους Λι στο νέο UFC και στα σύγχρονα δεδομένα;

Άξια λόγου αυτή η απορία και η ιστοσελίδα thegang.gr αναφέρει ότι τα μέλη της προγραμματιστικής ομάδας του παιχνιδιού διακατέχονται από μεγάλο για την είσοδο του "βασιλιά" στο ψηφιακό ρινγκ.

Αρχικά, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπρους Λι θα γίνεται διαθέσιμος με δύο τρόπους: αν προπαραγγείλετε τον τίτλο, θα τον έχετε από την πρώτη μέρα. Εναλλακτικά, ολοκληρώστε το career mode σε επίπεδο δυσκολίας Pro ή ανώτερο, και ο Μπρους Λι θα "ξεκλειδωθεί".

Για να επιστρέψουμε στο μεγάλο ερώτημα, σύμφωνα με τα γραφόμενα στο blog της ΕΑ από τον creative director του τίτλου, Brian Hayes, δεν θα έπρεπε να ρωτάμε τέτοια πράγματα, είναι μάλλον αστείο.

Ο Μπρους Λι έθεσε τις βάσεις για τις σύγχρονες πολεμικές τέχνες και την εξέλιξή τους έως σήμερα, οπότε έχει θέση στο παιχνίδι. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει έλλειψη άγχους, καθώς όλοι στην ΕΑ Sports νιώθουν το βάρος της ευθύνης που πέφτει στους ώμους τους.