i520: Σκανάρεις το barcode και μαθαίνεις τα πάντα

Η 520 Barcode Hellas, παρουσίασε το i520, ένα νέο application για smartphones.

Το i520 είναι ένα ηλεκτρονικό μητρώο κωδικών barcode 520. Στόχος του είναι να διευκολύνει ακόμα περισσότερο τον καταναλωτή να γνωρίζει λεπτομέρειες για το προϊόν που αγοράζει.

Η εφαρμογή αρχικά είναι διαθέσιμη για κινητά android, μέσω του Google Play, ενώ σύντομα θα διατίθεται και για τις υπόλοιπες πλατφόρμες (iphone, windows phone).

Με την εφαρμογή i520, οι χρήστες θα έχουν την ευκαιρία εύκολα, από το κινητό τους τηλέφωνο να σκανάρουν το barcode ενός προϊόντος και να βρουν τα στοιχεία της εταιρείας που τον χρησιμοποιεί, πληροφορίες για το ίδιο το προϊόν, το site της εταιρείας, ακόμα και τη διεύθυνσή της στους χάρτες.

Η εφαρμογή i520 λειτουργεί και στην Αγγλική γλώσσα, καθιστώντας δυνατή την αναγνωρισιμότητα των Ελληνικών barcode σε διεθνές επίπεδο. Συντελεί με αυτό τον τρόπο και στην προβολή των Ελληνικών επιχειρήσεων, δεδομένου ότι αποτελεί την μοναδική αξιόπιστη εφαρμογή που συγκεντρώνει όλους τους κωδικούς barcode από 520.

Τα barcode με πρόθεμα 520 αποτελούν εθνική ταυτότητα και αξιόπιστο στοιχείο διεθνούς αναγνώρισης των προϊόντων που παράγονται από ελληνικές επιχειρήσεις. Έχει ιδιαίτερη σημασία να προβάλλονται διεθνώς αλλά και να γνωρίζει για αυτά ο καταναλωτής.