Αναβλήθηκε η σημερινή παρουσίαση της Google

Με  τον τυφώνα Sandy να πλησιάζει απειλητικά την πόλη της Νέας Υόρκης, η Google αποφάσισε να αναβάλλει το σημερινό Android Event που είχε προγραμματιστεί για τις 10 το πρωί (5 το απόγευμα ώρα Ελλάδος) στην πόλη.

Σε δήλωση της η αμερικάνικη εταιρεία δεν ανακοίνωσε κάποια μελλοντική πιθανή ημερομηνία της διεξαγωγής της παρουσίασης. «Ακυρώνουμε την εκδήλωση της Δευτέρας στην Νέα Υόρκη λόγω του τυφώνα Sandy. Θα σας ενημερώσουμε για τα σχέδια μας μόλις γνωρίζουμε περισσότερα. Μείνετε ασφαλείς. Η ομάδα του Android».

Αυτό σημαίνει πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα πρέπει να περιμένουμε νέα ανακοίνωση της Google, η οποία μάλλον δεν θα αργήσει και πολύ. Η εταιρεία θέλει να παρουσιάσει τα νέα της προϊόντα άμεσα και να τα κυκλοφορήσει στην αγορά πριν από τις γιορτές, ελπίζοντας έτσι να «χτυπήσει» τις πωλήσεις της Amazon και της Apple.

Στην εκδήλωση της, η Google αναμενόταν να μας παρουσιάσει τρείς νέες συσκευές της σειράς Nexus, το Nexus 4 (κατασκευασμένο από την LG), το Nexus 10 (Samsung) καθώς και μια ανανεωμένη έκδοση του Nexus 7. Παράλληλα θα βλέπαμε και μια νέα έκδοση του Android, την 4.2 η οποία σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες θα αποτελούσε μια μικρή αναβάθμιση του Jelly Bean, διατηρώντας την ίδια ονομασία.