Νέα προσφορά “Just Surf Bonus” της VODAFONE

Η εταιρεία Vodafone Πάναφον ΑΕΕΤ (Vodafone) ανακοινώνει την από 26 Οκτωβρίου 2012 διάθεση της νέας προσφοράς «Just Surf Bonus» για συνδρομητές καρτοκινητής Vodafone CU.  Συγκεκριμένα η προσφορά «Just Surf Bonus» προσφέρει τις ακόλουθες επιλογές:

Με ανανέωση €10: 250 ΜΒ για internet από το κινητό (προσφορά δωρεάν 500ΜΒ έως 31/01/2013)
Με ανανέωση €20: 1 GΒ για πλοήγηση στο internet από το κινητό
 
Η αξία της ανανέωσης δεν αποτελεί χρέωση αλλά προϋπόθεση για την απόδοση των δωρεάν MB, και το ποσό ανανέωσης παραμένει στο λογαριασμό του συνδρομητή για οποιαδήποτε άλλη χρήση.  Τα δωρεάν ΜΒ είναι διαθέσιμα για χρήση μέσα σε διάστημα 30 ημερών από την ανανέωση χρόνου ομιλίας, τυχόν υπολειπόμενα ΜΒ δε μεταφέρονται σε επόμενο μήνα.

Για την απόδοση των δωρεάν ΜΒ ισχύουν όλοι οι τρόποι ανανέωσης χρόνου ομιλίας, εκτός από την υπηρεσία "Vodafone Sharing", την υπηρεσία επέκτασης υπολοίπου και το bonus αερόχρονου της πιστωτικής κάρτας Citibank Visa. Οι συνδρομητές μπορούν να παρακολουθούν την κατανάλωση των ΜΒ καλώντας δωρεάν το 1252, με αποστολή δωρεάν κενού γραπτού μηνύματος στο 1286, από το www.vodafoneCU.gr, ή από την εφαρμογή "My Vodafone" για κινητά smartphones.

Κατά τη διάρκεια χρήσης των διαθέσιμων λεπτών ομιλίας ισχύει χρέωση ανά δευτερόλεπτο με ελάχιστη διάρκεια κλήσης τα τρία λεπτά, ενώ μετά την κατανάλωση των διαθέσιμων ΜΒ, η χρέωση θα πραγματοποιείται σύμφωνα με το βασικό πρόγραμμα χρεώσεων του συνδρομητή.
 
Στα δωρεάν ΜΒ δεν συμπεριλαμβάνεται η πλοήγηση στο διαδίκτυο μέσω κινητού κατά τη  διάρκεια περιαγωγής.
 
Σε περίπτωση διαγραφής από το πρόγραμμα  "Just Surf Bonus" παύει άμεσα η δυνατότητα χρήσης των διαθέσιμων δωρεάν MB.
 
Το πρόγραμμα "Just Surf Bonus"  δεν θα είναι συμβατό με το "Bonus Talk 2 Vodafone".
Οι συνδρομητές μπορούν να εγγραφούν στο "Just Surf Bonus" καλώντας δωρεάν στο 1286, από το www.vodafoneCU.gr, από την εφαρμογή "My Vodafone" για κινητά smartphones, ή αποστέλλοντας δωρεάν γραπτό μήνυμα με τη λέξη INTERNET στο 1252.
 
Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 23%.
 
Για επιπλέον πληροφορίες οι συνδρομητές μπορούν να επισκεφθούν το www.vodafoneCU.gr.
 
Η Vodafone διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης ή/ και τερματισμού της παραπάνω εμπορικά διαθέσιμης προσφοράς ή/και της μετατροπής των σχετικών όρων.