Τροποποίηση της διάρκειας ισχύος του χρόνου ομιλίας καρτοκινητής

Η εταιρία VODAFONE ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ (Vodafone) ανακοινώνει την από 19/11/2012 μείωση της διάρκειας ισχύος της αξίας συνδιαλέξεων από 12 μήνες σε 6 μήνες για τα καρτοκινητά Vodafone CU, Καρτοκινητό Vodafone, Vodafone International, Καρτοκινητό Ολυμπιακός, ΕΛΤΑ Καρτοκινητή και Τazamobile.

Συγκεκριμένα η διάρκεια ισχύος της αξίας συνδιαλέξεων θα είναι 6 μήνες από την ημερομηνία της τελευταίας ανανέωσης χρόνου ομιλίας, και σε περίπτωση που μέσα σε αυτό το διάστημα δεν πραγματοποιηθεί άλλη ανανέωση χρόνου ομιλίας, τυχόν υπολειπόμενη αξία συνδιαλέξεων θα χάνεται.

Διευκρινίζεται ότι, η διάρκεια ισχύος της αξίας συνδιαλέξεων για ανανεώσεις χρόνου ομιλίας που έχουν πραγματοποιηθεί από 01 Οκτωβρίου 2012 και έπειτα, μειώνεται στους 6 μήνες από 12 μήνες, από την ημερομηνία της τελευταίας ανανέωσης του προπληρωμένου χρόνου ομιλίας.

Όσον αφορά τυχόν υπολειπομένη αξία συνδιαλέξεων από ανανεώσεις χρόνου ομιλίας που έχουν πραγματοποιηθεί πριν την 01 Οκτωβρίου 2012, η διάρκεια ισχύος της αξίας συνδιαλέξεων θα ισχύει έως και την 30 Μαρτίου 2013.