Nexus 5: Έρχεται το smartphone των Google-LG

To smartphone της Google, που κατασκευάζει η LG, έρχεται. Οι evleaks, μέσω Twitter, παρουσιάζουν το Nexus 5.

Το "έξυπνο" κινητό αναμένεται να κυκλοφορήσει σε προσιτή τιμή χωρίς, όμως, να υστερεί σε specs από τα ανταγωνιστικά flagship κινητά με Android λειτουργικό. Επίσης, θα είναι η συσκευή στην οποία θα κάνει ντεμπούτο το λειτουργικό Android 4.4 KitKat.

Η συσκευή, φωτογραφία της οποίας δημοσίευσε το evleaks, είναι η ίδια μ' αυτήν που για λίγα λεπτα εμφανίστηκε πριν από δέκα περίπου ημέρες στο Google Play και κατόπιν διαγράφηκε.

Σύμφωνα με τον λογαριασμό evleaks, το λευκό Nexus 5 θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με το μαύρο.

Δεν αναμένεται ωστόσο να είναι συλλεκτικό και σε μικρή παραγωγή όπως είχε γίνει με το άσπρο Nexus 4.

Επίσης, ο δημοφιλής λογαριασμός στο Twitter δίνει την ημερομηνία "1/11", χωρίς, όμως, να ξεκαθαρίζει αν πρόκειται για την ημερομηνία παρουσίασης ή την ημερομηνία κυκλοφορίας στο (αμερικανικό;) Google Play της συσκευής.

Εν τω μεταξύ, η Ολλανδία δείχνει να βιάζεται να αποκτήσει το Nexus 5 μια ώρα αρχύτερα. Πως αλλιώς να εξηγήσουμε το γεγονός ότι ο πάροχος Belsimpel παρουσίασε ήδη τη συσκευή προς πώληση στην επίσημη ιστοσελίδα του; Και η τιμή αυτού φθάνει τα 459 ευρώ χωρίς συμβόλαιο.

Άγνωστο παραμένει το πόσο θα κοστίζει στην Ελλάδα. Αυτό θα το μάθουμε λίγο αργότερα από τη στιγμή που θα μάθουμε πότε θα έρθει.

Πηγή: thegang.gr