Η Google ανακοίνωσε event στις 26 Οκτωβρίου

Με πρόσκληση που έστειλε η αμερικάνικη εταιρεία ανακοίνωσε την διεξαγωγή μιας εκδήλωσης της την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου στις 10 το πρωί στην Νέα Υόρκη (5 το απόγευμα ώρα Ελλάδος).

Το γραφικό της πρόσκλησης αναφέρει πως «η «παιδική χαρά» άνοιξε» και «ελάτε μαζί μας για μια εκδήλωση του android» και είναι σχεδιασμένο με βάση το γραφικό περιβάλλον του Google Now. Κάτι που, σε συνδυασμό με την χρονική στιγμή της παρουσίασης, σημαίνει πως η Google δεν θα αποκαλύψει μόνο ένα προϊόν.

Οι τελευταίες φήμες θέλουν την εταιρεία να παρουσιάζει την νέα σειρά Nexus Phones, συσκευές της οποίας σύμφωνα με πρόσφατες διαρροές έχουν κατασκευαστεί από την LG και την Sony. Δεν αποκλείεται επίσης η Google να μας παρουσιάσει και την νέα έκδοση του λειτουργικού Android, 4.2 με όνομα «Key Lime Pie».

Η επιλογή της συγκεκριμένης ημερομηνίας σίγουρα δεν είναι τυχαία. Την ίδια ημέρα αναμένεται να κυκλοφορήσουν τα Windows 8 και η σειρά Surface της Microsoft, ενώ στις 23 του μήνα, μόλις τρείς ημέρες νωρίτερα η Apple θα παρουσιάσει το iPad Mini.

Το event θα προβληθεί ζωντανά από το κανάλι του Android στο YouTube στην διεύθυνση www.youtube.com/android.