«Δικτυώθηκε» το Microsoft Surface

Λίγο μετά την κυκλοφορία της πρώτης τηλεοπτικής διαφήμισης της σειράς Surface, η Microsoft δημιούργησε δυο επίσημους λογαριασμούς για το νέο της προϊόν στα κοινωνικά δίκτυα Facebook και Twitter.

Μέσω των λογαριασμών αυτών οι καταναλωτές θα μπορούν να παρακολουθούν τις εξελίξεις σχετικά με το πολυαναμενόμενο tablet της εταιρείας, να διαβάζουν συνεντεύξεις των μελών της εταιρείας, να βλέπουν φωτογραφίες και βίντεο και βέβαια να ζητούν πληροφορίες από τους διαχειριστές και να σχολιάζουν μεταξύ τους τα νέα προϊόντα της Microsoft.

Μέχρι στιγμής οι λογαριασμοί έχουν συγκεντρώσει πάνω από 17.000 «followers» και πάνω από 46.000 «likes» στο Twitter και στο Facebook αντίστοιχα. Η σελίδα του Surface στο Facebook μάλιστα ξεπέρασε τα 10.000 «likes» μέσα σε λίγες μόνο ώρες από την δημιουργία της, γεγονός που θα μπορούσε να αποτελέσει ένδειξη της επιτυχίας που θα έχει μόλις κυκλοφορήσει.

Το Microsoft Surface θα γίνει διαθέσιμο για τους καταναλωτές στις 29 Οκτωβρίου, μετά την παρουσίαση των Windows 8 και η τιμή του θα κυμαίνεται από 499 ως 699 δολάρια. Μπορείτε να το «ακολουθήσετε» στο Twitter και στο Facebook στις διευθύνσεις twitter.com/surface και facebook.com/Surface.