Η Sony κατασκευάζει συσκευή για λογαριασμό της Google

Δυο εβδομάδες πριν από την επίσημη παρουσίαση των νέων smartphones της Google, με το όνομα «Nexus Phones», φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο δείχνουν πως μια από αυτές έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από την Sony.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το Xperia Blog το οποίο δημοσίευσε φωτογραφίες ενός smartphone με τα λογότυπα της Google και της Sony στο πίσω μέρος του. Οι φωτογραφίες πρωτοεμφανίστηκαν στον προφίλ ενός χρήστη του Picasa και αν δεν αποτελούν προϊόν απάτης ή φάρσας, δείχνουν πως η Google αποφάσισε να συνεργαστεί και με την Sony για την παραγωγή της νέας σειράς συσκευών της.

Η συσκευή πάντως μοιάζει αρκετά με παλαιότερες συσκευές της εταιρείας, αλλά κάποιοι χρήστες ήδη αμφισβητούν την γνησιότητα της αφού πρόσεξαν αρκετές παρατυπίες σε αυτήν, όπως την λανθασμένη ευθυγράμμιση των εικονιδίων και έναν περίεργο χρωματισμό στο πίσω μέρος της. Είναι αρκετά πιθανό πάντως αυτές οι παρατυπίες να οφείλονται στο πρωτότυπο της συσκευής ή ακόμα και στην λήψη των φωτογραφιών.

Το σίγουρο είναι πως η Google σχεδιάζει να συνεργαστεί με αρκετούς κατασκευαστές για τα νέα προϊόντα της, χωρίς ακόμα να έχει αποκαλύψει ποιοι είναι αυτοί. Το αν η Sony είναι ένας από αυτούς θα το μάθουμε στις 29 Οκτωβρίου, όταν παρουσιαστεί και επίσημα ολόκληρη η νέα σειρά Nexus.