Νέα υπηρεσία online υποστήριξης Σταθερής & Internet WIND

Μπορείς, απλά και γρήγορα, να τις λύσεις μόνος σου!

Έχεις απορίες για τη σύνδεση του Σταθερού και το Internet;

Μπορείς, απλά και γρήγορα, να τις λύσεις μόνος σου! Πώς; Με τη νέα δωρεάν online υπηρεσία υποστήριξης που προσφέρει η WIND σε όλους τους συνδρομητές της. Με το νέο εργαλείο της WIND, μπορείς ανά πάσα στιγμή να διαχειριστείς μόνος σου συνήθη «προβλήματα» που μπορεί να προκύψουν στη σύνδεση Σταθερής & Internet του σπιτιού σου.

Φυσικά μπορείς μόνος σου!

Γίνε εσύ ο τεχνικός που θα δώσει τη λύση σε μια μεγάλη γκάμα πιθανών θεμάτων. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στη σελίδα της εταιρείας. Εκεί θα βρεις ότι πληροφορία χρειάζεσαι για φροντίσεις τη σύνδεση και εγκατάσταση εξοπλισμού, τη ρύθμιση ασύρματου δικτύου, την ασύρματη σύνδεση συσκευών και διάφορες άλλες ρυθμίσεις (browsers, proxy server, email).

Πώς θα εκπαιδευτείς

Δες τα how-to videos, που με απλές οδηγίες, σε καθοδηγούν  πώς να συνδέσεις το router σου, πώς να φτιάξεις το WiFI στο σπίτι, πώς να ελέγξεις την ταχύτητα της σύνδεσής σου και πολλά άλλα! Θα βρεις επίσης παραδείγματα με επεξήγηση λογαριασμών, online εργαλεία για παρακολούθηση της αίτησης σου, τη διαθεσιμότητα του δικτύου, είσοδο σε webmail καθώς και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις (FAQ). Και όλα αυτά χωρίς τη συνδρομή τεχνικού, απλά από το σπίτι ή το γραφείo σου,

Ακόμα πιο κοντά σου

Η on line υποστήριξη σταθερής & Internet της WIND έρχεται να βελτιώσει την εξυπηρέτηση σου και να καλύψει αποτελεσματικά και εύκολα κάθε σου τηλεπικοινωνιακή ανάγκη. Η WIND είναι δίπλα σου σε κάθε βήμα, εξελίσσει συνεχώς τις υπηρεσίες της προσφέροντάς σου την αμεσότητα και την ευκολία που θέλεις. Απλά και γρήγορα!

Μάθε περισσότερα εδώ.