Έρχεται και χρυσό iPhone 5S;

Με την αγορά της κινητής να μεταμορφώνεται ταχύτατα, το iOS 7 να εντυπωσιάζει τα fanboys αλλά όχι τους επενδυτές και την επέλαση του Android να καταγράφεται ολοένα και πιο εντυπωσιακή, οι ιθύνοντες της Apple ψάχνουν τρόπους να στηρίζουν το ιερό τους δισκοπότηρο.

Εδώ γράφαμε για τις φήμες περί τεσσάρων διαφορετικών εκδόσεων του iPhone κι αν θελήσουμε να καταγράψουμε τις φήμες που κυκλοφορούν στο Internet όλους αυτούς τους μήνες, θα μετρήσουμε τουλάχιστον άλλα τόσα.

Μικρό iPhone, μεγάλο iPhone, μικρομεσαίο iPhone, φθηνό, ακριβό,μονόχρωμο, πολύχρωμο, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 και τέταρτο, iPadοφωνο, iPhoneόπαντο κι άντε να έρθει η μέρα των ανακοινώσεων γιατί θα ακούσουμε πολλά τέρατα.

Αν εμπιστευτούμε το ιαπωνικό site Macotakara (μακοτακάρα, τι ώραίο όνομα) το επόμενο iPhone θα κυκλοφορήσει και σε χρυσή έκδοση. Εφόσον επιβεβαιωθεί η είδηση, το έβδομης γενιάς smartphone της Apple θα είναι η πρώτη συσκευή στην ιστορία της εταιρείας, που θυσιάζει το μινιμαλισμό και το εκλεπτυσμένο design για μερικές χιλιάδες δολάρια.

Ή και μερικά εκατομμύρια δολάρια, όπως είχαμε δει στη συλλογή των ακριβότερων gadgets του πλανήτη.

Εκεί, βέβαια, μιλούσαμε για custom εκδόσεις*, χωρίς την επίσημη έγκριση της Apple –μη σας πούμε ότι φανταζόμασταν και γκριμάτσες δυσαρέσκειας στα γραφεία των designers στο Cupertino.

Αν και δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε το δημοσίευμα, δεν είναι η πρώτη φορά που αναπτύσσεται σχετική φημολογία, αφού πριν μερικές ημέρες ένα γαλλικό site είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες με –υποτιθέμενα;- τμήματα της νέας συσκευής, όπως η υποδοχή της SIM και τα φυσικά πλήκτρα με το χρυσό να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Πηγή: The Gang