Οι νέες Sony Bravia W ήρθαν και στην Ελλάδα

Η σειρά W των τηλεοράσεων της Sony που παρουσιάστηκε στη CES 2013, κυκλοφορεί τις επόμενες ημέρες και στην χώρα μας. Είχαμε την ευκαιρία να τις δούμε από κοντά σε ένα πρωτότυπο event που διοργάνωσε η Sony Hellas.

Οι νέες LED TVs της εταιρείας απευθύνονται στους απαιτητικούς της εικόνας και στους λάτρεις των web και multimedia υπηρεσιών.

Τα μοντέλα της σειράς W προσφέρουν στους καταναλωτές της Sony έναν πλούσιο συνδυασμό υπηρεσιών, τεχνολογίας και περιεχομένου, χαρίζοντας ολοζώντανες εικόνες και εντυπωσιακό ήχο. Η νέα σειρά καταφθάνει στα καταστήματα ηλεκτρονικών, έως τα τέλη Απριλίου.

Κορυφαίες εμπειρίες τηλεθέασης

Στη σειρά W των LED BRAVIA τηλεοράσεων περιλαμβάνονται τα μοντέλα W9, W8 και W6 με τον επιβλητικό σχεδιασμό Sense of Quartz και μια σειρά νέων δυνατοτήτων και λειτουργιών.

Η W9 ξεχωρίζει χάρη στον οπίσθιο φωτισμό LED της τεχνολογίας TRILUMINOS Display, η οποία διασφαλίζει την απεικόνιση πλούσιων, αυθεντικών χρωμάτων με απαλούς τόνους, αλλά και σωστή αναπαραγωγή των έντονων αποχρώσεων (π.χ. του κόκκινα, μπλε και πράσινου, που συνήθως δεν αποδίδονται άριστα στις συμβατικές τηλεοράσεις). Παράλληλα η τεχνολογία Quantum Dot προσφέρει εντονότερη αίσθηση του βάθους και καθιστά την εμπειρία της τηλεθέασης ακόμη πιο συναρπαστική.

Εκτός από την εικόνα, όμως, η σειρά W9 δίνει ιδιαίτερη έμφαση και στον ήχο. Ενσωματώνει ένα ηχείο μήκους 1,2 μέτρων, αλλά χάρη σχεδιασμό long duct χωρά σε μία μικρή μονάδα, η οποία "κρύβεται" πίσω από την οθόνη. Το ηχείο αναπαράγει πλούσια μπάσα και σωστές μεσαίες και χαμηλές, συμβάλλοντας στην άψογη αναπαραγωγή της ηχητικής μπάντας παιχνιδιών και ταινιών.

Όλα τα μοντέλα της σειράς W αξιοποιούν τον επεξεργαστή εικόνας X-Reality PRO της Sony, ο οποίος αναβαθμίζει τα σήματα ανεξαρτήτως πηγής και αποδίδει εξαιρετική εικόνα με ομαλά χρώματα και ολοζώντανες λεπτομέρειες. Σε συνδυασμό με το Motionflow XR, οι γρήγορες σκηνές σε games και ταινίες αποδίδονται εξαιρετικά χωρίς θόλωμα και αλλοιώσεις.

Εξάλλου όλες οι νέες Bravia W δικτυώνονται μέσω Wi-Fi και εκτός από την πρόσβαση στο Internet και στο Sony Entertainment Network (με εφαρμογές όπως το YouTube, το Twitter, το Skype και το Facebook), προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα επιλογών sharing περιεχομένου.

Η λειτουργία screen mirroring επιτρέπει την προβολή των περιεχομένων του κινητού ή του tablet σας μέσω Wi-Fi, ενώ οι σειρές W9 και W8 διαθέτουν ένα επιπλέον τηλεχειριστήριο NFC, για ακόμη πιο εύχρηστο One-touch mirroring. Επιπλέον, και οι τρεις σειρές διαθέτουν ενσύρματες δυνατότητες mirroring με καλώδιο MHL.

Παράλληλα η εύχρηστη εφαρμογή TV SideView σας επιτρέπει να είστε πλήρως συνδεδεμένοι με την τηλεόραση και όλα τα social media, τόσο μέσω Android, όσο και iOS συσκευών.

Τιμές και διαθεσιμότητα των νέων Bravia W στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει η σειρά W8 με τα μοντέλα KDL-47W805A (passive 3D) στις 42" (€1.099) 47" (€1.499) και 55 ίντσες (€1.999).

Από τη W9 η KDL-46W905A (active 3D) στις 40" (€1.499) 46" (€1.999) και 55 ίντσες (€2.799).

Από την πιο οικονομική σειρά W6 θα κυκλοφορήσουν πέντε διαφορετικά μοντέλα με διαγωνίους από 32 έως 42 ίντσες και τιμές που ξεκινούν από τα €499.

Περισσότερα στο www.sony.gr.

Body Painting stars

Τα νέα μοντέλα των τηλεοράσεων Sony Bravia W παρουσιάστηκαν σε ένα πρωτότυπο event της Sony στο Blank! στο στο Γκάζι, σε ένα σκηνικό εμπνευσμένο από την δουλειά της διάσημης bodypainter, Emma Hack, που έχει εξελίξει το body painting σε μια νέα μορφή τέχνης με τον συνδυασμό ζωγραφικής στο σώμα, σε καμβά, καθώς και φωτογραφίας.

Kατά τη διάρκεια της παρουσίασης χορεύτριες καλυμμένες με body painting ξεγελούσαν την οπτική, καμουφλαρισμένες μπροστά από πολύχρωμες pop art ταπετσαρίες και το αποτέλεσμα προβαλλόταν στις οθόνες των νέων Bravia με υποδειγματική χρωματική πιστότητα.

Δείτε και μόνοι σας:

Πηγή: thegang.gr